EUR: 310,78 Ft
CHF: 265,64 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Egyéb XIII.kerület

Megoldják a közvilágítást a kutyafuttatónál!

Több olvasó is levélben kereste meg lapunkat. Leírták, a Rákos-patak mellett, a Tahi és a Jász utca találkozásánál lévő kutyafuttató használata a közvilágítás hiánya miatt sötétedés után balesetveszélyes. A téli időszakban ez azt jelenti, hogy délután négy után már nem használható. A Lokál utánajárt a dolgoknak, és megkérdezte az önkormányzatot is arról, megpróbálják-e valahogy orvosolni a helyzetet.
– A Rákos-patak mellett, a Tahi és a Jász utca találkozásánál a közvilágítás valóban elégtelen – válaszolta lapunknak Gellért Lajos, az önkormányzat kommunikációs vezetője. – Egyetértünk a lakossági észrevétellel, mi magunk is nehezményezzük a helyzetet. Hasonló észrevételek miatt illetékességből a Főpolgármesteri Hivatalhoz fordultunk. Mint bizonyára közismert, a közvilágítás felelőse és működtetője a Fővárosi Önkormányzat. Sajnos a panasz nem nyert orvoslást, ezért az önkormányzatunk által ez évben tervezett rekonstrukció során a Rákos-patak partja, a Béke és a Göncöl utcák között megújul a közvilágítás. A munkálatok során korszerű lámpasort építünk ki.

kutyafuti

Sötétben itt semmit sem látni, de az önkormányzat ígéri, megoldja a problémát (Fotó:Fehér György)


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.