EUR: 345,84 Ft
CHF: 320,96 Ft
2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Egyéb XV.kerület

Miholka Zsani, a nőies vadóc

Kikötő - Ifjúsági Közösségi Sziget Újpalota Miholka Zsanett (Fotó: Sáfár Tibor)

Miholka Zsanett
(Fotó: Sáfár Tibor)

Két zenekarban is játszik, és mint mondja: élete a zene. Miholka Zsani a HatsBand és az S-Cort Acoustic Band gitárosa, nem mellesleg a Kikötő Ifjúsági Sziget munkatársa.

– Egy ideig csak énekeltem, de nem éreztem jól magam egyedül a színpadon. Csapatjátékos vagyok – mesélte lapunknak a húszéves gitáros, aki a Guns N Roseson és a Rolling Stoneson nőtt fel.


– Kislánykoromban láttam egy Pink-koncertet, ahol gitározott és énekelt, akkor mondtam, hogy nekem kell egy gitár! Láttam magam a színpadon.

A fiatal lány tudatosan készül a pályára, a HatsBanddel punk-rockot játszik, az S-Cort azonban egy akusztikus formáció. Zseni nem hisz a tehetségkutatókban.

– Egyedül szeretném végigjárni az utam akkor is, ha így talán egy kicsit göröngyösebb. Ha nem látok benne egy kis veszélyt, akkor az számomra már nem izgalmas – jelentette ki határozottan arra a kérdésre, miért nem láttuk a nagy tévécsatornák felfedezettjei között. A színpadon vagány zenész a hétköznapokban csendes, visszahúzódó.

– A színpadon is önmagam adom, de a mindennapokban igyekszem kevésbé vadóc, inkább nőies lenni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.