EUR: 310,19 Ft
CHF: 267,67 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Nem üldözik a nők Szilágyi Áront

Az InStyle olvasói idén Szilágyi Áront választották a legstílusosabb magyar férfinak. Az olimpiai világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó saját bevallása szerint abszolút nem számított a díjra, hisz nem tartja magát hiú férfinak, aki órákig tollászkodik a fürdőszobában.

− Alapvetően a sport teszi ki a mindennapjaimat, emellett minden más annyira másodlagos. Nem sokat törődöm azzal, mit veszek fel vagy hogy indulok el. Nem szoktam a tükör előtt órákat állni vagy egyetlen negatív kritika miatt hetekig nem aludni − mesélte Áron.

Szilágyi Áron, In Style díjátadó  (Fotó: Máté Krisztián)A díjátadón kedvesével, Beátával jelent meg, aki egyre gyakorlottabb mellette a reflektorfényben.

− Ez most egy picit idegen volt neki, de már megszokta, hogy a versenyeken sok-sok szempár szegeződik rám. Szerencsére nem jellemző − mint ahogy sok celebnél −, hogy megrohannának a lánytömegek és kellemetlenül próbálkoznának, éppen ezért nem is lennék felkészülve rá. Szerintem itthon nagyon kulturáltan rajonganak az emberek − vélekedett Áron.

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.