2020. augusztus 03., hétfő
Hermina

Extra

Nem üldözik a nők Szilágyi Áront

Az InStyle olvasói idén Szilágyi Áront választották a legstílusosabb magyar férfinak. Az olimpiai világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó saját bevallása szerint abszolút nem számított a díjra, hisz nem tartja magát hiú férfinak, aki órákig tollászkodik a fürdőszobában.

− Alapvetően a sport teszi ki a mindennapjaimat, emellett minden más annyira másodlagos. Nem sokat törődöm azzal, mit veszek fel vagy hogy indulok el. Nem szoktam a tükör előtt órákat állni vagy egyetlen negatív kritika miatt hetekig nem aludni − mesélte Áron.


Szilágyi Áron, In Style díjátadó   (Fotó: Máté Krisztián)A díjátadón kedvesével, Beátával jelent meg, aki egyre gyakorlottabb mellette a reflektorfényben.

− Ez most egy picit idegen volt neki, de már megszokta, hogy a versenyeken sok-sok szempár szegeződik rám. Szerencsére nem jellemző − mint ahogy sok celebnél −, hogy megrohannának a lánytömegek és kellemetlenül próbálkoznának, éppen ezért nem is lennék felkészülve rá. Szerintem itthon nagyon kulturáltan rajonganak az emberek − vélekedett Áron.

Kapcsolódó Cikkek