2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Németh Kristóf: Juci már látja magán az esküvői ruhát

Németh Kristóf és kedves Judit

Németh Kristóf és kedves Judit

Házassága felbomlása után öt évig szinte csak a munkájának és kisfiának, Lócinak élt a Játékszín igazgatója. Németh Kristófra azonban nemrég rátalált a szerelem, és noha párja, Judit 13 évvel fiatalabb nála, már az esküvőn és a családalapításon gondolkodnak.

A Játékszín igazgatóját hamarosan láthatjuk A hűtlenség ára című krimiben. Kristóf és partnerei, Pikali Gerda és Nagy Sándor a legmélyebb érzésekeit hozták felszínre a próbafolyamat alatt, hogy minél hitelesebben tudják visszaadni a nagy sikerű Broadway-darab figuráit a Játékszín deszkáin.


− Azt hiszem, elmondhatom, hogy mindhárman megéltünk már egy s mást, amiről a darab szól. Egyikünk sem a legkellemesebb élményeit szedte elő a próbafolyamat során. Mindannyiunknak meg kellett mutatnunk minden esendőségünket, agressziónkat és félelmünket − magyarázta Kristóf, aki a darabbal kapcsolatban vallott a hűtlenséggel kapcsolatos tapasztalatairól is. Sok évvel ezelőtt előfordult, hogy ő volt a csábító, ám később azt is megélte, hogy milyen érzés, amikor őt hagyják el.

Németh Kristóf, Judit és fia

Németh Kristóf, Judit és fia

− Voltam már csábító és felszarvazott férfi, és visszagondolva egyik sem túl jó érzés. Évek óta figyelemmel kíséri a bulvársajtó a szerelmi életem.  Volt olyan kapcsolatom, ami nagy port kavart, és a házasságom, később a válásom is a figyelem középpontjában volt. Vallom, hogy az élet mindent visszaad, ez alól én sem vagyok kivétel. Nem titok, hogy a volt feleségem döntése nagyon megviselt, hiszen amikor én esküt tettem, egy életre szántam, de a sors másképp rendezte. Ez akkora arcon csapás volt, ami majdnem olyan sokk-ként ért, mint édesapám halála. Cserébe viszont megtanított arra, hogy a jövőben egyik oldalon sem szeretnék állni.


Válása után teljesen újra kellett terveznie az életét. Az elmúlt öt évben voltak ugyan futó kapcsolatai, de egyik sem lett komoly. Tavaly azonban az Operettszínház dupla lehetőséggel ajándékozta meg Kristófot: egy nagyszerű zenés darab, a Fame egyik fontos szerepével és egy új szerelemmel. Adler Judit táncművésszel első látásra szerelembe estek. A  páros néhány hónap randevúzás után már össze is költözött.

− A válás után elfogadtam, hogy ennyi volt a család az életemben. Nem tartottam volna tragédiának, hiszen van egy nagyszerű hivatásom és egy gyönyörű gyermekem. Amikor azonban Judittal megismerkedtem, rögtön tudtuk, hogy nem „csak” járni akarunk egymással, hanem közös életet szeretnénk. Viszont mindennél fontosabb volt a fiam véleménye. Szerencsére Lóci az első perctől kezdve nem a „gonosz mostohát”, hanem egy pajtást látott Juditban. Lehet, hogy amíg itt beszélgetünk éppen videojátékoznak vagy pankrációznak − viccelődött Kristóf. − Van köztünk 13 év korkülönbség, de mindketten úgy látjuk, hogy adunk magunknak még egy-két évet, hogy kiderüljön, hogyan működünk együtt. Ha minden rendben megy, akkor nem akarok tovább várni, mert szeretnék még gyermekeket és családot. Nekem már volt nagy esküvőm, de mint minden nő, Juci is örülne egy nagyszabású lakodalomnak, aminek nem szeretnék az útjába állni − vallott jövőjükről Kristóf.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.