EUR: 311,28 Ft
CHF: 265,26 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Egyéb III.kerület

Nézegessen ön is vagyonnyilatkozatokat!

Senior couple reading and writing at home in the kitchen, Image: 211931667, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Wavebreak

Fotó: Profimedia

A helyi önkormányzatokról szóló törvény értelmében mind az önkormányzati képviselőknek, mind pedig a polgármesternek és az alpolgármestereknek 2016. január 31-ig kellett eleget tenniük vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségüknek. Óbuda-Békásmegyer képviselő-testületének tagjai, a polgármester és az alpolgármesterek a törvényi határidőig maradéktalanul benyújtották vagyonnyilatkozatukat, amelyek az önkormányzat honlapján (www.obuda.hu) mindenki számára elérhetők.

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.