EUR: 325,32 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 25., szombat
Orbán

Extra

Ők duetteznek a TV2-n!

Megújult zsűrivel és tizenkét sztárpárral április 10-én indul A Nagy Duett negyedik évada. A TV2 műsorán így tavasszal szombaton és vasárnap is egy nagyszabású show műsor szórakoztatja a televíziónézőket. A Liptai Claudia és Majoros Péter Majka vezette produkció zsűrijében Szulák Andrea, Kasza Tibor és A Nagy Duett harmadik szériáját megnyerő Cooky ül majd.
Fergeteges szórakozást, vicces produkciókat ígér A Nagy Duett negyedik évada, amely április 10-től vasárnap esténként jelentkezik a TV2 műsorán. A show műsorban sokat próbált énekesek és a dalolással eddig csak a zuhany alatt próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra.„Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a saját gyártású műsorokra, ezért egyedülálló módon két szuperprodukcióval jelentkezik idén tavasszal a TV2. Míg szombatonként a Kismenők, addig vasárnaponként A Nagy Duett szórakoztatja majd a nézőket” – mondta Ökrös Gergely, program és kreatív igazgató.
Na de kik is szórakoztatnak minket estéről estére?
Dér Heni és Kucsera Gábor

Dér Heni, Kucsera Gábor, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

A sikeres énekesnő és az olimpikon kajakozó párosa szinte tökéletesnek tűnik; mindketten fiatalok és szépek, már csak Gábor énektudása a kérdés, amit még eddig kisfia sem igazán hallott. Reméljük, hogy Gábor korábbi drogbotránya nem lesz hatással a műsorban való szereplésére.

 

 

 

 

 

Fésűs Nelly és Berki Krisztián

Fésűs Nelly, Berki Krisztián, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Fésűs Nelly, Berki Krisztián, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Igazán nagy fába vágta a fejszéjét a kortalan díva, ugyanis meg kell szelídítenie ” a berkit” ami nem lesz könnyű feladat. A közös munkához viszont elengedhetetlen lesz az összhang és az alázat. Krisztián ígéretéhez híven szeretne itt is maximumot nyújtani, kérdés, hogy mi nézők fel vagyunk-e erre készülve.


 

 

 

 

 

 

Keresztes Ildikó és Schobert Norbert

Keresztes Ildikó, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Keresztes Ildikó

Anno senki nem hitte volna, hogy létezik nagyobb zenei környezetszennyezés, mint amikor Hajdú Péter Shakira: Waka Waka című számát énekelte. Nos, most itt a kihívó, hiszen Norbiról tudjuk, hogy a szakmájában már rég feljutott a csúcsra, de az éneklést eddig szerencsére nem erőltette. A sajtótájékoztatón küldött videóüzenetét azóta is próbáljuk elfelejteni, reméljük Ildikónak sikerül kezelésbe vennie.


 

 

 

 

 

Lola és Markó Róbert

Lola, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Lola és Markó Róbert (Fotó: Máté Krisztián)

Ők azok, akik titkon még nagyot durranthatnak, hiszen az éneklés mellett a színpad és a tánc sem ismeretlen számukra. A cukiság faktor is adott, már csak az a kérdés, hogy Robi ugyanannyira magabiztos-e egy, a számára eddig ismeretlen területen is, mint a táncban.

 

 

 

 

 

 

Nika és Növényi Norbert

Növényi Norbert, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Nika és Növényi Norbert, (Fotó: Máté Krisztián)

Már most a következő Nótár Mary-Fekete Laci párost látják bennük. Tény, hogy Nikában legalább annyi hang van, mint Mary-ben és feltétélezésink szerint Növényiben se lehet sokkal több, mint anno az ország legerősebb emberében volt. Mindenesetre mindketten jó humorú emberek, így ez még hasznukra lehet a közönség szavazataiért folytatott versenyben.

 

 

 

 

 

Péter Szabó Szilvi és Pachmann Péter

Péter Szabó Szilvi, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Péter Szabó Szilvi és Pachmann Péter (Fotó: Máté Krisztián)

Az egykori Nox énekesnője az utóbbi időben újra berobbant a hazai könnyűzenébe. Az se lehetett egyszerű, de hogy Pachmann ” Jó estét kívánok!” Péterből énekhangokat csalogasson elő… Szilvi nagy fába vágta a fejszéjét, de Péter dörmögő hangja mindenféleképpen a használható kategóriába tartozik, hacsak nem egy Mika számot kell elénekelniük.

 

 

 

 

 

Biga és Debreczeni Zita

Biga, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Biga,

Énekesként és énektanárkánt és láthattuk már Bigát, továbbá a Sztárban Sztár egyik korábbi évadában, ahol kockahasú Geri Halliwell-ként is bizonyított a Learning to let go című sláger előadója. Zita szépsége egyértelmű, de ahogy volt párja, Majka szerint sok mindene van Debreczeninek, de hangja az nincs.

 

 

 

 

 


Hevesi Tamás és Kulcsár Edina

Hevesi Tamás, Kulcsár Edina, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Hevesi Tamás és Kulcsár Edina,

Liptai szerint Hevesinél szürreálisabb Rúzsa Magdit még nem hordott a hátán a Föld, viszont az vitathatatlan, hogy a hangi adottságai színpadra teremtették. Kulcsár Edina lehet a műsor egyik nagy pozitív csalódása, hiszen az utóbbi években már bizonyította, hogy nem “csak” szépségkirálynőként állja meg a helyét, de a TV2 műsorvezetőjeként, továbbá divattervezőként is. Elmondása szerint a zúzós számok sem állnak tőle távol és már alig várjuk, hogy “eldobja az agyát” a színpadon.

 

 

 

 

Pál Dénes és Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Pál Dénes és Demcsák Zsuzsa

Meg se kell szólalnia és valószínűleg a 18-49-es korosztály hölgyei már rögtön igent húznak a műsor applikációján, hiszen Dénes nem csak hangjával, de valószerűtlenül szép szemeivel is a tini lányok álompasijává és a lányos anyák férjjelöltjévé avanzsált az utóbbi években. Mellette Demcsák igen jó választásnak tűnik, hiszen nőhöz képest igen mély hangja van, ami még előny lehet bizonyos daloknál.

 

 

 

 

 

Pintér Tibor és Rubint Réka

pintér Tibor, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Pintér Tibor

A musicalszínész nem csak sármjával és énekhangjával hódít a színpadon, hanem sportos testalkatával is. Nem is találhattak volna neki jobb partnert, mint a fitnesz lady Rubint Rékát, aki külsőségeiben mindenféleképpen hasonlít Tibire, de hangi adottságaiban..hát, mindenesetre férjétől és egyben ellenfelétől Schobert Norbitól még mindig jobban tartunk.

 

 

 

 

 

Peter Sramek és Keleti Andrea

Péter Sramek, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Péter Sramek

Kicsit hasonló a felállás, mint Lola és Markó Robi esetében, leszámítva, hogy itt még lazább nyelvi nehézségek szabotálhatják a közös munka gördülékenységét. Andrea mindent tud a show világáról, hiszen táncosként és műsorvezetőként is bizonyított már. Nyitott személyisége és Peter tudása az egyik legszerethetőbb párossá avanzsálhatja őket.

 

 

 

 

 

Varga Viktor és Cynthia Dictator

Varge Viktor Cyntia Dictator, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Varge Viktor és Cyntia Dictator

Ez pusztítani fog! -szinte egy emberként hallottam az újságíró kollégákat, amikor bejelentették Viktor és Cynthia párosát. Az on-off kapcsolatban élő művészpár szinten biztos, hogy kiveri a biztosítékot párszor a műsorfolyamban. Afelől kétségünk sincs, hogy az emberiségnek jobb volt, hogy Cynthia az énektudását eddig nem nagyközönség előtt mutatta be, amit a következő kijelentése is alátámaszt: Szerinte ő Ariel, akinek a gonosz Ursula elvette a hangját és egy palackba zárta.

Kapcsolódó Cikkek