EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Extra

Ők lesznek az új Dirty Dancig szereplői!

68th Annual Directors Guild Of America Awards - Arrivals Featuring: Abigail Breslin Where: Los Angeles, California, United States When: 07 Feb 2016, Image: 273393073, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, WennHamarosan megkezdődnek a forgatási munkálatai az 1987-es Dirty Dancing című kultusz film újrafeldolgozásának. Számos rajongó azonban már most nem tetszését fejezte ki szeretet filmjük meggyalázása miatt. Való igaz, hogy van mit megugraniuk a remake készítőinek, hiszen a legendássá vált Time of my life című betétdalon egy komplett generáció nőtt fel, valamint a 80-as, 90-es években minden lány azt szerette volna, ha Patrick Swayze tanítja meg repülni, természetesen hiányos öltözetben.

Bizodalomra ad okot, hogy az alkotóknak sikerült megnyerniük a szépséges Oscar-jelölt Abigail Breslin-t Babe szerepére, aki a Család kicsi kincse és a Zombieland című filmekből lehet ismerős a magyarok nézőknek, mostanában pedig a Screem Queens című horror-vígjáték sorozatban láthatjuk.

Colt PrattesPatrick Swayze legendás Johnny Castle-jét a szívdöglesztő táncos Colt Prattes fogja életre kelteni. Abban mindenki egyetért, hogy Colt táncos- és testi adottsága teljesen alkalmassá teszik a szerepre, hiszen táncos showműsorok mellett Pink legendás Try című videóklippijében is rendesen megtáncoltatta a popdívát, viszont színészként még nem igazán bizonyított.

A forgatás előreláthatólag még idén megkezdődik, viszont a premier dátumát még nem tűzték ki az imdb.com információi szerint. A további szereplők között felfedezhetjük a Will és Grace című sorozat sztárját Debra Messing-et és a The Pussycat Dolls énekesnőjét Nicole Scherzinger-t is. 

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.