2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Egyéb XIV.kerület

Ötkarikás házaspár

kokeny_A Lipták Villa vendége volt a Kökény Bea–Imre Géza házaspár. Olimpiai élményeikről, sikereikről meséltek a résztvevőknek. Kökény Bea, a magyar női kézilabda-válogatott tagja, és Imre Géza párbajtőrözőnk húsz évvel ezelőtt, az atlantai olimpián ismerkedtek meg. Bea a válogatottal harmadik lett, Imre Géza pedig bronzérmet szerzett. 2000-ben Imre Géza lemaradt az olimpiáról és itthonról nézte, amint a magyar női kézilabda-válogatott felesége vezérletével ezüstérmes lett. Négy év múlva pedig Bea és két gyermekük szurkolt a tévé előtt, amikor Géza a párbajtőrcsapat tagjaként ezüstérmes lett Athénban. A Rióra való felkészülés is borítja a családi programokat, hiszen a kétszeres apuka a tavaszt felkészüléssel tölti.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.