EUR: 326,52 Ft
CHF: 289,91 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Pikáns pillanatok várhatók A Nagy Duettben!

Igazán pikáns pillanatok várják a Tv2 nézőit, április 10-től ugyanis A Nagy Duett című műsorban több néhai vagy jelenleg is együtt élő sztárpár is összeméri énektudását. Az on-off kapcsolatban élő Varga Viktor és Cynthia Dictator már az esemény sajtótájékoztatóján kiverték a biztosítékot a jelenlévőknél, ugyanis a Majka konferálásán kiakadt Cynthia szimplán lebunkózta a műsorvezetőt, miután az ózdi rapper úgy mutatta be őt, mint aki csak arról híres, hogy Varga Viktor kedvese.

– Azt hiszem, én vagyok a Kis Hableány, akinek a gonosz Ursula elvette a hangját – mondta immár lehiggadva Cynthia, majd hozzáfűzte: inkább show-elemekkel próbálja majd elvonni a figyelmet a hangjáról.


A Schobert házaspár egymás ellen fog küzdeni a műsorban. A fitneszgurunak Keresztes Ildikó, Rékának pedig Pintér Tibor lesz a partnere. Debreczeni Zita szintén átélhet néhány kényelmetlen pillanatot, hisz exével, Majkával fog egy műsorban szerepelni. A sajtójátékoztatón az énekes viccesen megnyugtatott mindenkit, hogy Zitának, semmi, de az égvilágon semmi hangja nincs, úgyhogy sok sikert kívánt mesterének, Bigának.

Schobert Norbi, Rubint Réka Alakreform stúdió megnyitója (Fotó: Máté Krisztián)  Varge Viktor Cyntia Dictator, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)  Majka, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.