EUR: 345,81 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 08., szombat
László

Extra

Polyák Lilla: A szünetekben már nem Zsolttal kávézunk

Bombaként robbant a múlt héten a hír, miszerint a Budapesti Operettszínház két sztárja, Polyák Lilla és Gömöri András Máté körülbelül egy hónapja egy párt alkot, dacára a köztük lévő 16 évnyi korkülönbségnek.

Tavaly decemberben jelentette be a Polyák–Hommonay házaspár, hogy 15 év házasság után külön utakon szeretnék folytatni az életüket. Zsolt ekkoriban már a színház egyik táncosával került romantikus kapcsolatba, Lilla viszont egyedül maradt a két gyerekükkel.


– Rengeteget dolgoztam azon, hogy rendbe tegyem a lelkem. Nem titkolom, rosszul éltem meg az elmúlt hónapokat, de kijelenthetem, túl vagyok rajta, megújulva, megerősödve jöttem ki a válságból. Mátéval a Marie Antoinette próbaidőszakában fűződött szorosabbra a kapcsolatom. Sokan féltettek és aggódtak miattam, de köszönöm, jól vagyok, és szeretném, ha mások is örülnének a boldogságomnak – mesélte Lilla, aki azt is elárulta, sosem titkolóztak a gyerekek előtt. – Mindig elmondtam, hogy éppen hol tartunk, minek mi lehet a kimenetele. Tudják, hogy rám és az édesapjukra is mindig számíthatnak, mert nekünk ők a legfontosabbak.

Marie Antoinette - premier, Budapesti Operettszínház (Fotó: Keresztesi Balázs)

A színésznő sugárzik a boldogságtól, miközben Máté a nyakába csókol

Máté a több mint másfél évtizedes korkülönbség dacára sem akart lemondani szíve választottjáról és az sem tartotta vissza, hogy Lilla szerelmével együtt két gyermek is jár a kapcsolathoz. – Kevésbé elfogadott az idősebb nő-fiatal férfi felállás, de egy percig sem féltem emiatt. Tiszta és erős érzés volt bennem: őt akarom. A gyerekekkel kapcsolatban úgy érzem, fel tudok nőni a feladathoz. Jó „csomag”, ami ezzel a helyzettel járt – fejtette ki nevetve András.


Marie Antoinette - premier, Budapesti Operettszínház (Fotó: Keresztesi Balázs)

Marie Antoinette - premier, Budapesti Operettszínház (Fotó: Keresztesi Balázs)

Marie Antoinette-premier, Budapesti Operettszínház
(Fotó: Keresztesi Balázs)

A dolog pikantériája, hogy a francia hercegnőről szóló darabban Lilla exférje, Hommonay Zsolt is játszik, így sokan tartottak attól, hogy a kialakult románc igencsak megnehezíti a próbafolyamatot és nehéz helyzetbe hozza a volt házaspárt és új választottjaikat.

– A színpadi és a magánéletünket mindig is külön tudtuk választani – mesélte Lilla. – Felnőtt emberek módjára kezeljük a helyzetet, próbálunk, játszunk együtt, a szünetekben viszont már nem egymással kávézunk. Nincs köztünk harag, így a válási procedúra is konfliktusmentesen zajlik.

András és Lilla exférje között sincs nyoma feszültségnek.

– Érett és komoly felnőttként meg tudtuk beszélni a dolgokat, és továbbra is jó a viszony a köztünk.

Kapcsolódó Cikkek