EUR: 310,19 Ft
CHF: 267,67 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Egyéb XI.kerület XXII.kerület

Ruhát vettek, hogy élelmiszert adhassanak

Ruhabörze válogatás22

Volt, aki magának, volt, aki az unokájának keresgélt valami jót

Ismét sokaknak szerzett örömet a Vöröskereszt szociális akciója, amely a jó minőségű használt ruhák és játékok szimbolikus áron történő értékesítésével a szervezet XI. és XXII. kerületi humanitárius tevékenységéhez járult hozzá.

Ruhabörze játék22

A kisgyerekesek rengeteg értékes játék közül választhattak

A vásárlók szinte ingyen juthattak hozzá olyan holmikhoz, amikre nekik vagy hozzátartozójuknak szüksége volt.

Ruhabörze cipő22

A lábbelik nemcsak jó minőségűek voltak, de több gyógycipő is volt köztük

Füredi Ilona, a Vöröskereszt dél-budai régiójának munkatársa elmondta, a ruhabörzéből befolyt összegből a két kerület rászoruló családjainak összeállított élelmiszercsomagok árát fedezik. A Vöröskereszt következő szociális akciója  április 18-án lesz a Klauzál Házban (1222, Nagytétényi út 31–33.), ahol reggel 9 órától a készlet erejéig várják az érdeklődőket.

Ruhabörze Füredi Ica22

Füredi Ilona is segített választani

Kapcsolódó Cikkek

  • 710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    A sajókazai Radvánszky-kastélyban igazgatói értekezlettel egybekötött tanévnyitót tartottak, ahol jelentős mértékű fejlesztéseket jelentettek be. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának tagja elmondta, hogy a kormány 2010-től 2017-ig 572 milliárd forinttal költött többet oktatási célokra, mint a korábbi kormányok.

  • Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Az idén már második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben, ahol a katasztrófavédelem mellett a rendőrségtől, a büntetés-végrehajtástól, a vízügytől és az országgyűlési őrségtől is érkeztek versenyzők.