EUR: 344,42 Ft
CHF: 319,97 Ft
2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Külföld

Rupert Murdoch elveszi Mick Jagger volt feleségét

Kevesebb mint két hónappal az eljegyzésük bejelentése után szombaton házasodik össze Londonban Rupert Murdoch ausztrál-amerikai médiamágnás, a News Corporation elnök-vezérigazgatója és Jerry Hall amerikai színésznő, korábbi szupermodell.

A 84 éves veterán médiamogul és 59 éves menyasszonya a brit fővárosban található 1672-ben épített, emeletes esküvői tortához hasonlatos tornyáról is ismert St Bride templomban kelnek egybe. Az épületet a “média spirituális otthonának” is nevezik, mivel itt, a Fleet Streeten volt korábban a legnagyobb brit lapok közül többnek, például a Rupert Murdoch érdekeltségébe tartozó The Times és The Sun című újságoknak is a szerkesztősége.


Jerry Hall az 1970-es évek végén jött össze a The Rolling Stones énekesével, Mick Jaggerrel, akivel hosszú ideig élt együtt, négy gyerekük született. A pár 1990-ben házasodott össze egy nem hivatalos hindu magánszertartás keretében Balin, ám később házasságukat érvénytelennek nyilvánították.

Rupert Murdoch szombaton negyedik alkalommal házasodik, harmadik feleségével, Wendi Denggel mintegy 15 év után 2013-ban szakított. A milliárdosnak hat gyermeke van, a legidősebb 43, míg a legfiatalabb 12 éves.

Rupert Murdoch és Jerry Hall eljegyzésüket a News Corporation tulajdonában lévő The Times című lap Születés, házasságkötés és halálozás rovatában jelentették be januárban. A pár tavaly nyár végén kezdett randevúzgatni, októberben hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat, amikor együtt jelentek meg a londoni rögbi-világbajnokság döntőjén.

Az esküvő más helyszíneit még nem hozták nyilvánosságra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ukrajnában újabb rekordot döntött az új fertőzöttek száma

  Ukrajnában újabb rekordot döntött az új fertőzöttek száma

  Továbbra is gyorsuló ütemben terjed a koronavírus-fertőzés Ukrajnában, szerdára csaknem 1300 esettel újabb rekordot döntött az egy nap alatt azonosított fertőzöttek száma, ezen felül a kórházi ápolásra szorulóké is kiugróan megemelkedett – derült ki az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) által szerdán közzétett adatokból és az egészségügyi miniszter szokásos napi tájékoztatójából.

 • Bejrúti robbanás – Megsérült a magyar követség épülete is

  Bejrúti robbanás – Megsérült a magyar követség épülete is

  A bejrúti robbanásban megsérült a magyar követség épülete, magyar érintettről azonban nem tud a Külgazdasági és Külügyminisztérium, segítséget eddig senki sem kért – írta közösségi oldalán a tárca tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szerdán.