2020. augusztus 13., csütörtök
Ipoly

Egyéb

S. J. Watson − A másik én

a masik enAz interneten szinte csak dicsérő kritikákat lehet olvasni erről a könyvről, de mi azért S. J. Watsontól sokkal többet vártunk. Ő írta a Mielőtt elalszom bestsellert, amiből az Amnézia című film készült. Ez a thriller azonban összességében csalódás, bár kétségtelen, hogy vannak nagyon izgalmas szálak. Sajnos a sztori csak az utolsó száz oldalon indul be igazán, addig a történet inkább egy családregényre hasonlít. A főhős, Julia testvérét meggyilkolják, nyomozásba kezd, ehhez viszont regisztrálnia kell egy online társkeresőre. A könyv ezzel a történetszállal próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy milyen veszélyeket rejt magában, ha túl sok információt osztunk meg az interneten. A gond az, hogy Watson csak a felszínt kapargatja. Sok az olyan leírás, amelynek a történet szempontjából nincs semmi jelentősége, nem ismerjük meg közelebbről a főszereplőt sem, a kötet azonban vaskosabb lesz tőle. Ennek ellenére ajánljuk A másik ént, mert az érdekesebb részeiről elmondható, hogy sokszínű érzéseket vált ki az olvasóból.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.