EUR: 311,28 Ft
CHF: 265,26 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Egyéb

S. J. Watson − A másik én

a masik enAz interneten szinte csak dicsérő kritikákat lehet olvasni erről a könyvről, de mi azért S. J. Watsontól sokkal többet vártunk. Ő írta a Mielőtt elalszom bestsellert, amiből az Amnézia című film készült. Ez a thriller azonban összességében csalódás, bár kétségtelen, hogy vannak nagyon izgalmas szálak. Sajnos a sztori csak az utolsó száz oldalon indul be igazán, addig a történet inkább egy családregényre hasonlít. A főhős, Julia testvérét meggyilkolják, nyomozásba kezd, ehhez viszont regisztrálnia kell egy online társkeresőre. A könyv ezzel a történetszállal próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy milyen veszélyeket rejt magában, ha túl sok információt osztunk meg az interneten. A gond az, hogy Watson csak a felszínt kapargatja. Sok az olyan leírás, amelynek a történet szempontjából nincs semmi jelentősége, nem ismerjük meg közelebbről a főszereplőt sem, a kötet azonban vaskosabb lesz tőle. Ennek ellenére ajánljuk A másik ént, mert az érdekesebb részeiről elmondható, hogy sokszínű érzéseket vált ki az olvasóból.

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.