2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Extra

Súlyos beteg a Jóbarátok sztárja

Mar 27, 2016 - London, England, United Kingdom - **Exclusive** Hollywood actor Matthew Perry looking rather worse for wear after a day in Colony Casino London (Credit Image: © Exclusivepix Media), Image: 279541145, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ExclusivepixSokkolta rajongóit Matthew Perry a This Morning című műsor legutóbbi adásában. A 47 éves színészről már egy ideje azt pletykálják, hogy valami nagyon nem stimmel az egészségével, de legújabb fotóin rajongói szerint már egyértelmű a szörnyű valóság: beteg a színész. Rengeteget fogyott és nyúzott, pedig állítása szerint már felhagyott az ivással és a drogfogyasztással.

A probléma a 2000-es évek közepén kezdődött, amikor vége lett a Jóbarátoknak. Perry-nek nem sikerült sok mozifilmszerepet kapnia és az a pár mozgókép is hatalmas bukásnak bizonyult. Azóta számos tévésorozatban próbált visszakapaszkodni az élvonalba, de sajnos kevés sikerrel. Perry ekkoriban kezdett egyre masszívabban inni és kábítószerezni, több alkalommal volt elvonón is. A pletykákat sem Perry sem a sajtósa nem kívánta kommentálni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.

 • Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Sokat javult Demjén Ferenc állapota, a Ripost megtudta, hogy a legendás zenészt szerdán kiengedték a kórházból, ahová azután szállították, hogy május 3-án agyérgörcsöt kapott.

 • Életet menthet a HPV-oltás

  Életet menthet a HPV-oltás

  Évente 500 nő hal meg a HPV-vírus okozta rák miatt Magyarországon. Liptai Claudia és Ónodi Eszter színésznő fontosnak tartja, hogy ne csak beszéljen erről, de mindketten kipróbálták az új magyar fejlesztésű, otthon elvégezhető HPV-tesztet is.