EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Súlyos beteg a Jóbarátok sztárja

Mar 27, 2016 - London, England, United Kingdom - **Exclusive** Hollywood actor Matthew Perry looking rather worse for wear after a day in Colony Casino London (Credit Image: © Exclusivepix Media), Image: 279541145, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ExclusivepixSokkolta rajongóit Matthew Perry a This Morning című műsor legutóbbi adásában. A 47 éves színészről már egy ideje azt pletykálják, hogy valami nagyon nem stimmel az egészségével, de legújabb fotóin rajongói szerint már egyértelmű a szörnyű valóság: beteg a színész. Rengeteget fogyott és nyúzott, pedig állítása szerint már felhagyott az ivással és a drogfogyasztással.

A probléma a 2000-es évek közepén kezdődött, amikor vége lett a Jóbarátoknak. Perry-nek nem sikerült sok mozifilmszerepet kapnia és az a pár mozgókép is hatalmas bukásnak bizonyult. Azóta számos tévésorozatban próbált visszakapaszkodni az élvonalba, de sajnos kevés sikerrel. Perry ekkoriban kezdett egyre masszívabban inni és kábítószerezni, több alkalommal volt elvonón is. A pletykákat sem Perry sem a sajtósa nem kívánta kommentálni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.