2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Extra

Sztárkavalkáddal debütált a formabontó sportbolt

Zártkörű megnyitón, sportimádó hírességekkel mutatkozott be a tréningruházatok úttörője, az Athletes. A rendhagyó sportbolt cross-edzésekre alkalmas elemeket is rejt, amelyen néhány ismert vendég is próbára tette magát. Az est folyamán olyan nevek is feltűntek, mint Kovács Patrícia,  Iszak Eszter és Dobrády Ákos, Kulcsár Edina és Fenyő Iván.

katus_attila_mozgasban

Katus Attila kitett magáért

 Egyedülálló street workout show-val, finomságokkal és népszerű hírességekkel nyitotta meg kapuit az Athletes, ahol profi- és hobbisportolók egyaránt megtalálják a tréningekhez, különösen a cross edzésekhez szükséges ruházatot. Az üzlet az Under Armour, Reebok, Nike és Adidas termékeken túl hazánkban egyedülálló tulajdonsággal is bír, hiszen mobil-edzőteremként is funkcionál majd. Az este folyamán a Bartendaz csapatának látványos street workout bemutatója koronázta az eseményt, ahol Fenyő Iván is tiszteletét tette. A színész egy sérülést követően tért át a cross tréningre, de ma már elengedhetetlen része az életének.


fenyo_ivan

Fenyő Iván

„Régebben judoztam, de egy nyaksérülést követően váltottam a saját testsúlyos mozgásformára. Ma már heti négy alkalommal járok edzeni, különösen azért kedvelem, mert minden testrészre egyformán koncentrálnak a gyakorlatok”– mondta Iván.

 

 

 

 

 

Bár Kovács Patrícia nem gyakorolja a saját testsúlyos edzéseket, és ha sportról van szó, kiemelt hangsúlyt helyez az öltözködésre.


kovacs_patricia_es_szaraz_denes

Kovács Patrícia és Száraz Dénes

„Leginkább futni járok, lehetőség szerint heti egy-két alkalommal. Támasztott cipőben és klasszikus formaruhában járok edzeni, de versenyek alkalmával előfordul, hogy speciális futó szoknyában megyek, mivel ezek számomra különleges alkalmak. Alapvetően fontosnak tartom a megfelelő sportruházatot, a férjemnek köszönhetően pedig nagy Under Armour rajongó lettem” – mesélte Patrícia, aki jelenleg az őszi félmaratonra készül.

A Westend City Centerben található vadonatúj üzletbe továbbá olyan sportos hírességek is ellátogattak, mint Pirner Alma és családja, Sáfrány Emese Aleska, Kiss Orsi és párja, a szülinapját ünneplő Tolvai Reni, Dér Heni, Nagy Réka modell, a női vízilabda válogatott két tagja: Gangl Edina és Keszthelyi Rita, s Sláger TV  műsorvezetői: Aryee Claudia Tücsi és Pordán Petra,  Száraz Dénes, Lakatos Levente író, Fenyvesi Zoli (Wheelchairguy), Katus Attila, Szentgyörgyi Rómeó, valamint Sass Dani, a Konyhafőnök második helyezettje.

Kapcsolódó Cikkek