EUR: 311,46 Ft
CHF: 266,01 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Egyéb XIII.kerület

Télbúcsúztatás a József Attila Színházban

Rendhagyó télbúcsúztató zenés műsort láthatnak a nézők a József Attila Színházban március 5-én 19 órakor. A műsor után pedig kezdetét veszi a jelmezverseny, de lesz ajándéksorsolás és Jónás Andrea-koncert is, a résztvevőkre pedig értékes nyeremények várnak.

Az est folyamán olyan nagy sikerű slágerek csendülnek fel, mint a Csókkirály, a Járom az utam vagy a Kölykök a hátsó udvarból, és olyan világhírű művészek tűnnek fel a színpadon, mint Freddie Mercury és Liza Minelli. A nézők részleteket halhatnak a színház zenés darabjaiból, örömzenélhetnek egy hamisítatlan cigánybandával, nosztalgiázhatnak örökzöld dallamokkal és igazi rock and roll-slágerekkel. Az est házigazdái és a remek hangulat felelősei Bagi Iván és Nacsa Olivér lesznek, akik a tőlük megszokott paródiákkal teszik még színesebbé a műsort.


Cirkuszhercegnő parti  Operett színház Nacsa Olivér

Nacsa Olivér lesz az egyik házigazda (fotó: Sáfár Tibor)

A színház a jelmezben érkezőknek 50 százalékos kedvezményt biztosít egy szabadon választott előadás árából, és ha a jelmezük a zsűri tetszését is elnyeri, értékes ajándékban részesülhetnek. Ám mindez semmi, hiszen az előadás minden nézője, aki a helyszínen kapott kérdőívünket kitölti, ajándéksorsoláson vehet részt, melynek fődíja egy kétszemélyes, hatnapos toszkánai utazás.

Kapcsolódó Cikkek