2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Külföld

Titkos vakációra szöktek Vilmosék!

Francia-Alpok, 2016. március 7. Vilmos cambridge-i herceg és neje, Katalin hercegnő gyermekeikkel György herceggel (j2) és Charlotte hercegnővel síelés közben a Francia-Alpokban 2016. március 3-án. A felvétel 2016. március 7-én vált elérhetővé. (MTI/EPA/John Stillwell)

Vilmos cambridge-i herceg és neje, Katalin hercegnő gyermekeikkel, György herceggel és Charlotte hercegnővel síelés közben a francia Alpokban (MTI/EPA/John Stillwell)

Ez aztán az idilli családi vakáció! Legalábbis a képek erről árulkodnak. Persze ezek nem spontán elkapott pillanatok, hanem nagyon is pontosan beállított és megtervezett pózok, de attól még igaz, hogy Katalin hercegné, Vilmos herceg és a királyi család két legifjabb tagja, György herceg és Charlotte hercegkisasszony együtt ruccant ki a francia Alpokba.

Katalint és csemetéit régen láthattuk már. A hercegné élvezi, hogy a nyilvánosságtól elvonultan nevelheti gyermekeit. Ügyesen bujkál a sajtó elől. Pedig lesifotósok hada vadászik rájuk. A paparazzikat most is ügyesen kicselezte a brit trónörökös és családja, hiszen a francia Alpokba tett kiruccanásukról nem készült nem kívánt fotó. Talán titokban is maradt volna a kirándulás, ha nem visznek magukkal egy fotóst,  aki végre készíthetett róluk néhány családi képet.


A hercegi pár nem tartott élménybeszámolót a sajtónak a vakációról, ám a fotók magukért beszélnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ezek nyitnak kaput a rákos sejteknek

  Ezek nyitnak kaput a rákos sejteknek

  A véredényeken keresztül jutnak a rákos sejtek a nyirokcsomókból a vérrendszerbe, ezáltal terjednek el gyorsan a testben – állapították meg osztrák kutatók a Science című szaklapban megjelent tanulmányukban.

 • Margot Robbie Shakespeare-sorozaton dolgozik

  Margot Robbie Shakespeare-sorozaton dolgozik

  Margot Robbie, az Én Tonya Oscar-jelölt színésznője tízrészes Shakespeare-filmsorozaton dolgozik. Az ausztrál produkció női filmes alkotókkal, női szempontból, kortárs környezetbe helyezve adaptálja Shakespeare ismert drámáit – ismertette a deadline.