EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Extra

Tragikus baleset változtatta meg Freddie életét

A jóképű énekes Pioneer című dala képviseli hazánkat a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon a műsor zsűrije és a nézői szavazatok alapján. Freddie az élő adásban szinte már a könnyeivel küszködött, akkora volt a feszültség a színpadon és a színfalak mögött.

Freddie, A Dal 2016 döntő  (Fotó: Máté Krisztián)

Freddie és családja a döntő után

− Az utolsó negyedórában képszakadás volt, fura volt megélni ezt a helyzetet. Nyilván kell majd pár nap, amíg ez az egész leülepszik bennem. A három hónapos munka végére rettenetesen elfáradtunk − mesélte.

Kevesen tudják, hogy A Dal című műsor győztese tinédzserkorában aktív kosárlabda-játékos volt, ám egy súlyos sérülés teljesen megváltoztatta az életét.

Budapest, 2016. február 27. A győztes Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd énekli Pioneer című dalát az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenye, A Dal 2016 című televíziós showműsor döntőjének végén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2016. február 27-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

− Húszéves koromig játszottam, amikor egy óriási baleset történt velem az egyik meccs alatt. Átugrottam az előttem lévő srácot, de közben ő is ugrott. Átzuhantam rajta és kifordult a térdem. Másfél évig sínben volt a lábam, két évig tartott a rehabilitáció. Azóta sportolni sem tudok − mesélte az énekes.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.