EUR: 311,28 Ft
CHF: 265,26 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Egyéb III.kerület

Tűz volt a Szent Margit Kórházban

Szent Margit Kórház, Óbuda (Fotó: Sáfár Tibor)

Fotó: Sáfár Tibor

Feltehetően elektromos zárlat okozott tűzet a Szent Margit Kórházban kedd hajnalban. Az eset következtében 20 főt kísértek biztonságos helyre a tűzoltók. Szerencsére fekvő betegeket nem érintett a tűz. A fővárosi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a lángokat, de ezenkívül az érintett épületszinten a füst is komoly gondot okozott. Ezért is kellett a húsz járó beteget és dolgozót biztonságos helyre kísérni. A szint fekvő betegei számára –bár őket a tűz és a füst nem érintette – elzárkózást rendeltek el. A kivezényelt egységek a oltást követően turbóventilátorral szellőztették át a kórház szennyezett részeit, egyben az épület átvizsgálása is megtörtént. A tűz pontos okát lapzártánkkor még nem lehetett megállapítani. A Szent Margit Kórház az eset kapcsán kiemelte, hogy a betegellátás mindvégig zavartalan volt, személyi sérülés pedig nem történt. Azt is jelezték, hogy mindent megtesznek a patológiai ellátás folyamatos biztosítása érdekében.


Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.