2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Extra

A Nagy Duett: Növényi kiesett, Schobertet tortával dobták arcon!

Növényi Norbert és Nika kiesett a műsorból, Schobert Norbi tortát kapott az arcába, Liptai Claudia elvégezte a cukrásziskolát, Kulcsár Edina pedig jobb volt, mint a profik – ilyen volt a Nagy duett.

A Nagy Duett egy igazán erős produkcióval indult: Berki Krisztián és Fésűs Nelly az Aranyeső című dalt énekelték.


– Pontosan tudom, mennyire nincs tudásom, ezért nekem még több munkát kell beletennem – fogalmazta meg a produkció előtt Berki Krisztián, akinek továbbra is borzasztó hangja van, de legalább igazi showman.

Az egyik zsűritag, Szulák Andi annak örült, hogy Berkin most nem volt arany alsónadrág, ennek mi is örültünk.


– A rap és a hallgathatatlanság határát súrolta a produkció. De Krisztián nagyon jól táncoltál, ebben rengeteg munka volt. Nagyon tetszett – mondta Andi.

berki_fesus

A második páros, Markó Robi és Lola volt a Multimilliomos jazzdobossal. Robi végre táncolhatott és nagyon jó hangja volt, nehezen lehetett megállapítani, hogy a párosnál ki az igazán profi. Házibuli hangulatot varázsoltak a színpadra. Közben Majka bejelentette, hogy Claudia hivatalosan is cukrász lett. A műsorvezető az elmúlt hónapokban párja, Ádám cukrászdájában töltötte a gyakorlatát.

Keleti Andi és Peter Sramek harmadikként lépett színpadra és párosuk annyira imádnivaló, hogy az sem számított, hogy Andi nem valami tehetséges énekes. Ugyanakkor látszik, hogy mindent megtett azért, hogy jól szerepeljenek, az United együttes Cocktail című számával.

– Andi szerelmes vagyok abba, ahogy sétálsz! – bókolt a maga stílusában Kasza Tibi, lehet ennek köszönhető, hogy a maximális 10 pontot adta a párosnak.

Emlékszem Sopronban” című szám kicsit kifogott Rubint Rékán és Pintér Tiboron. Úgy érezték, hogy nem az ő műfajuk, de végül csak megoldották jól.

rubint reka_pinter

Növényi Norbi viszont elfelejtette a „Bye, Bye Szása” szövegét, de Nika kisegítette. Már ez sem számított sajnos, ők lettek a kiesők.

nika_novenyi

Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes „Jajj, cica” produkciójáért nem csoda, hogy odavolt a zsűri. Demcsák először még kiborult, hogy a ruhája túl sokat mutatott, de sokkal felszabadultabbnak tűnt, mint eddig bármikor. A Mokka műsorvezetőjének nem kellett volna aggódnia, mert nagyon szexi volt a fehér body ruhában.

demcsak_pal

Vengaboys számával támadott Kucsera Gábor és Dér Heni. Az énekesnő vérprofi, így mindig próbálta segíteni Kucserát, nem túl sok sikerrel. A volt sportoló csípőmozgása elképesztő, Kasza szerint annyira kajla, mintha most nőtt volna keze és lába.

– Óriási mázlid van, hogy legalább szép vagy – tette még hozzá Kasza.

derheni_kucsera

Péter Szabó Szilvia úgy tündökölt a színpadon, mint egy királynő. Pachmann Péterrel Surda-dalát adták elő, a zsűri pedig állva tapsolt.

– Én akarok barátod lenni! Imádlak téged picikém – mondta szokásos akcentusával Cooky a híradósnak és 10 ponttal jutalmazta az előadást.

Kulcsár Edina megint bebizonyította, hogy milyen gyönyörű hangja van, nem túlzás, hogy verte a profikat. Hevesi Tamással egy nagyon nehéz Tina Turner számmal készültek és letarolták a színpadot. Most ők voltak a kedvenceink!

schobert_keresztes

keresztesildiko_norbiKeresztes Ildikót annyira felidegesítette a próbák alatt Schobert Norbi, hogy az arcába nyomott egy tortát. Az élő műsorban viszont összeszokott párosként léptek már fel és a zsűritől megkapták a maximális 30 pontot. Keresztes Ildikón egy gyönyörű esküvői ruha volt és Schobert azzal is viccelt, hogy most az énekesnővel lehetett volna az ötödik esküvője. Rubint Réka előtt is volt egy felesége, Rékát pedig négyszer vette el.

Kapcsolódó Cikkek

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.

 • Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Sokat javult Demjén Ferenc állapota, a Ripost megtudta, hogy a legendás zenészt szerdán kiengedték a kórházból, ahová azután szállították, hogy május 3-án agyérgörcsöt kapott.

 • Életet menthet a HPV-oltás

  Életet menthet a HPV-oltás

  Évente 500 nő hal meg a HPV-vírus okozta rák miatt Magyarországon. Liptai Claudia és Ónodi Eszter színésznő fontosnak tartja, hogy ne csak beszéljen erről, de mindketten kipróbálták az új magyar fejlesztésű, otthon elvégezhető HPV-tesztet is.