EUR: 326,38 Ft
CHF: 289,28 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra

Batman és Superman továbbra is verhetetlen

Továbbra is a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című akciófilm áll az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsán.

A hétvégén 52,4 millió dollárért (14,4 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők Zack Snyder filmjére, amely eddig 261,5 millió dollár (72 milliárd forintot) jegyárbevételt hozott, mióta a mozikba került. A képregényhősök összecsapásáról szóló produkció költségvetése 250 millió dollár volt, marketingjére további 150 millió dollár ment el.


A filmet második hete játsszák, a hétvégén viszont már 68 százalékkal kisebb volt a bevétele, mint a premierhétvégéjén, ami jelentős visszaesésnek számít, de nem példanélküli. “Néha a legnagyobbak zuhannak a legnagyobbat” – mondta erről Paul Dergarabedian boxoffice-elemző. Tavaly a Fantasztikus négyes esett ekkorát a második hétvégére, 2009-ben pedig az X-Men kezdetek: Farkas című epizódja.

A kasszasikerlistán a Diseney Zootopolis – Állati nagy balhé című animációja lett a második 20 millió dollárral (5,5 milliárd forinttal). A film már 280 millió dolláros (77 milliárd forintos) jegyeladásnál tart Észak-Amerikában.

A harmadik helyre a Bazi nagy görög lagzi 2. című vígjáték érkezett 11,1 millió dolláros (3 milliárd forintos) jegybevétellel, a negyedik és ötödik helyen pedig a God’s Not Dead és a Miracles From Heaven osztozott nyolcmillió dollár (2,2 milliárd forint) körüli jegyeladással.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Lejárató hadjáratot indítottak Gyurcsányék a magyar sztárvilág ellen. A DK-n aktivistája, Homonnay Gergely saját közösségi oldalán fakadt ki és vonta kérdőre Tóth Verát, Liptai Claudiát és Ördög Nórát, amiért nem foglalnak állást politikai kérdésekben.

 • A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  Vilmos herceget és Katalin hercegnét három csemetéjével együtt most látta először a világ közös fotón. A hercegné nemrég egy kertrészletet tervezett a Chelsea Garden Show-ra ahova a kicsiket is elvitték, az egyéves Lajos herceg pedig ellopta a showt.

 • Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Kim Kardashian már többször is aukcióra bocsátotta márkás cuccait, ezúttal azonban a férje, Kanye West döntött úgy, hogy ideje ismét kiselejtezni felesége gardróbját, mert szerinte az ami ott van, az maga a pokol.

 • Összeköltözött párjával Jordán Tamás

  Összeköltözött párjával Jordán Tamás

  Jordán Tamás már több mint egy éve boldog új párjával, és nemrég össze is költöztek. A színész egészsége pedig újra régi amióta szerelme mellette van, akit gyermekei is nagyon megszerettek.