EUR: 345,78 Ft
CHF: 321,13 Ft
2020. augusztus 10., hétfő
Lőrinc

Extra

Bébidömping a sztárvilágban!

Csobot Adél, Liptai Claudia, Juhász Adrienn, Baby Gabi és Lajtai Kati! Mindannyian anyai örömök elé néznek, van, aki még semmit sem vett, másnál minden készen áll a baba fogadására.

Csobot Adél: Ösztönösen neveljük majd a kisfiamat!


A szülésig már csupán hetek vannak hátra, de Adél már gőzerővel készül a nagy napra. Csak ritkán jelenik meg nyilvánosan, inkább tornázik és a szülésről, babagondozásról olvas cikkeket.

– Már nem dolgozom, most már teljes egészében a terhességemre koncentrálok, hiába nem vagyok egy otthon ülő típus. A szüléssel kapcsolatban van egy hallgatólagos megállapodás köztünk a párommal: a csomag tartalmát én állítottam össze, de azért, hogy el is vigyük magunkkal, elsősorban Bence felel. Még akkor is az ő feladata, ha a nagy napon szinte biztos, hogy ő izgul majd jobban kettőnk közül – mesélte, majd hozzáfűzte: A gyereknevelés terén biztosan az ösztöneinkre hallgatunk majd. Ebben a témában szerintem nem fogok cikkeket olvasni.


A hét és fél hónapos terhes énekesnő a kezdetektől tudatosan élte meg a várandósságot. A kötelező szűrővizsgálatok elvégzésén kívül úgy döntöttek, szeretnék levetetni a születendő kisfiuk őssejtjeit is.

– Az elő pillanattól kezdve a megelőzés és a tudatos készülődés volt a két legfontosabb alapelv számunkra a terhességem alatt. A szülés után szeretnénk levetetni a pici őssejtjeit, mert ez a későbbiekben több esetleges betegség kezelésében hasznos lehet. Szerencsére nem volt a családunkban semmi olyan kór, ami miatt aggódnunk kéne, de szeretném, hogy a kicsim a lehető legnagyobb biztonságban legyen, hiszen egész életemben felelősséggel tartozom érte – mesélte Adél a Czeizel Intézetben.

csobot_adel_nyar_elejen_ad_eletet_kisfianak

Heteken belül megérkezik Csobot Adél első gyermeke

Juhász Adrienn: Még semmit sem vettünk a kicsinek

A Tv2 Jóban Rosszban sorozatának Elvira nővére a hatodik hónapjában jár. A 37 éves színésznő augusztusra várja a kislányát, de addig is nagyon sok dolga lesz, ugyanis csak nemrég hagyta abba a munkát.

juhasz

A várandós színésznő kolléganői társaságában. (fotó: facebbok/juhaszadriennhivatalos)

– Két héttel ezelőtt fejeztem be a forgatásokat, addig nem is nagyon foglalkoztunk a párommal a vásárlással. Most kezdjük csak felmérni a kínálatot, egy bodyt leszámítva még nem vettünk semmit. Szerencsére a barátok és rokonok már annyi ajándékkal elláttak minket, hogy az első hónapokra már több garnitúra ruhája is van a kicsinek. Amióta nem dolgozom, leginkább lelkileg próbálok ráhangolódni a várandósságra. Szerencsém volt, mert az első trimesztert megúsztam rosszullétek nélkül és a második is teljesen jól lement, így nem éreztem „terhesnek” a várandósságot. Annyi változott csak, hogy már nem vagyok egy éjjeli bagoly, már nyolc körül kidőlök – mesélte a színésznő, aki a szüléssel kapcsolatban még nem jutott végleges döntésre.

– Sokan azt mondják, hogy 37 évesen már „öreg vagyok” ahhoz, hogy az első gyermekemet természetesen szüljem meg és biztos császár lesz a vége, de ha van rá mód, nagyon szeretném a hagyományos utat választani, persze csak ha az orvosom szerint is lehetséges. Addig is a kiskutyám tart karban. Hatalmasakat sétálunk a természetben, akár 3-4 órákat is – mesélte a színésznő.

Adrienn tervei szerint fél évig szeretne otthon maradni a kicsivel és utána is csak fokozatosan térne vissza a napi szappanoperába.

Csisztutól kapta meg első cipőcskéjét Claudia babája

EVA_2401

Liptai Claudia, Biga, Debreczeni Zita és Majka a Nagy Duett legutóbbi adásában (fotó: TV2)

Bár Claudia a legtöbb kismamához hasonlóan próbálta volna megőrizni a babavárás hírét az első három hónapban, a lapok már korán megszellőztették. Liptai Claudia végül a Nagy Duett színpadán erősítette meg a híreket: valóban kisbabát vár párjától, Pataki Ádámtól.

A műsorvezető elhatározta, hogy csak a kicsire koncentrál és a lehető legkevesebb pluszfeladatot vállalja el. Nemrég például elköszönt a Játékszíntől is, ahol a Vidám kísértet című darabban szerepelt.

Csisztu Zsuzsa ajándéka Liptai születendő gyermekének (fotó: facebook/csisztuzsuzsahivatalos)

Csisztu Zsuzsa ajándéka Liptai születendő gyermekének (fotó: facebook/csisztuzsuzsahivatalos)

Egy ideig ma este „kísértek” utoljára a Játékszínben! Fantasztikus élmény volt itt játszani – írta közösségi oldalán.

Sok híresség gratulált a műsorvezetőnek, Csisztu Zsuzsa pedig különleges ajándékkal, egy apró cipőcskével lepte meg a Tv2 sztárját.
Az elmúlt napok zajos hírei után csupán szeretném, ha tudnád, Drága Clau, hogy ezeket neked tettem félre és minden felhajtás nélkül, csendesen veled örülök – üzente Csisztu.

 

 

 

 

Baby Gabi betegség után vár ikreket

baby gabi_facebook

Baby Gabi még csak négy hónapos terhes, de már nagyon szépen kerekedik a pocija (fotó: facebook/babygabi)

– 16 hetes terhes vagyok, de az ikrek miatt akkora a pocakom, mint az egyik 7 hónapos terhes ismerősömnek. A terhességet már nagyon jól viselem, szerencsére a rosszullétek is elmúltak. Amikor megtudtam, hogy ikreim lesznek, be kell vallanom, féltem, de aztán jött a felismerés, hogy azért kaptam egyszerre két babát, mert el fogok bírni velük – mondta mosolyogva a Lokálnak az énekesnő, akit most már az sem zavar, hogy 38 évesen lesz édesanya.

– A korom addig okozott csak fejtörést, amíg csak terveztük a babát, hogy mikor fog összejönni, hány éves leszek akkor. Sokan nem tudják – mert korábban nem beszéltem erről –, hogy egészségügyi problémával küzdöttem. Cisztám és polipom is volt, ezek mind hátráltató tényezők voltak. Érdekes, hogy rögtön összejött a baba, miután kiderült, hogy teljesen egészséges vagyok – mesélte Gabi, aki egyelőre még nem tudja, hogy a születendő babák kisfiúk vagy kislányok lesznek-e.

 

 

 

Lajtai Kati: Remélem, ősanyáim ereje és tudása valahogy ott lesz az ösztöneimben

A Crystal zenekar egykori énekesnője, Lajtai Kati zsűritagként mutatkozik be a Tv2 Kismenők című műsorában. Az énekesnő hat és fél hónapos terhes, ám saját bevallása szerint még fel kell készülnie arra, hogy ne csak a barátja, hanem az édesanyja is legyen születendő kisfiának, akit természetes úton szeretne világra hozni.

Lajtai Kati  (Fotó: Máté Krisztián)

Lajtai Kati az ötödik hónapban (Fotó: Máté Krisztián)

– Szerencsére jól indult a terhességem és most is minden rendben, ezért is mertem elvállalni a feladatot. Zsűritagként és a tanításban inkább haverkodós típus vagyok, mint anyáskodó. Valószínű, hogy anyaként is ilyen leszek. Persze a védelmet és a határokat biztosító magabiztosság az kell, de mindenféleképpen kihívás lesz számomra ebbe az új szerepbe beletanulni. Tele vagyok boldog izgalommal. Remélem, ősanyáim ereje és tudása valahogy ott lesz az ösztöneimben – fejtegette Kati.

Az énekesnő és párja tudatosan tervezték a gyerekvállalást. A néven ugyan még gondolkodnak, de a szüléssel kapcsolatban annál határozottabb Kati véleménye.

– A terhességemmel kapcsolatban nincsenek extra igényeim, nem változott az ízlésem és hangulatingadozásaim is csak hébe-hóba voltak. A szüléssel kapcsolatban nincs bennem kérdés: ha csak lehet, szeretnék természetesen szülni. Nem értem azokat a kismamákat, akik alapos egészségügyi ok nélkül már előre eldöntik, hogy a teljes érzéstelenítést vagy a császármetszést választják.

 

Hollywoodi gyermekáldás

Házasságmentő baba Megan Foxéknál

A Transformers-filmek sztárja és férje, a szintén színész Brian Austin Green hónapokkal ezelőtt adták be a válópert és költöztek szét hat év házasság után. Mindenki legnagyobb meglepetésére azonban Megan maga jelentette be a közelmúltban, hogy harmadik gyermekével várandós és Green az apa. A sztár hozzáfűzte, hogy ettől függetlenül továbbra is szeretne elválni férjétől.

Fiúban reménykedik a Gosling–Mendes házaspár

A Hollywood egyik legszexibb pasijának kikiáltott Ryan Gosling kedvese, Eva Mendes is a közelmúltban jelentette be, hogy második gyermekével várandós. A 42 éves színésznő egy közeli barátjuk elmondása szerint reméli, hogy kislányuk, Esmeralda után egy trónörökössel tudja megajándékozni párját.

Második gyermekét várja Blake Lively

A Pletykafészek című nagy sikerű sorozat 28 éves sztárjáról szintén a napokban derült ki, hogy második gyermekével várandós a Deadpool című film sztárjától, Ryan Reynoldstól. A színésznő most fejezi be legújabb filmjének munkálatait, aztán hosszabb időre visszavonul, hogy születendő gyermekével és kislányával, a kétéves James nevelésével foglalkozhasson.

Kapcsolódó Cikkek