2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Extra

Bréking! Ő a Story új főszerkesztője!

Budapest, 2014. december 9. Orbán Viktor miniszterelnök (b) Kolossváry Balázs, a Blikk főszerkesztője (b2) társaságában a bulvárújság szerkesztőségében, ahol válaszolt a napilap olvasóinak kérdéseire 2014. december 9-én. MTI Fotó: Máthé ZoltánMindkét lapnál egy időben, pénteken délelőtt 11 órakor jelentették be a nagy hírt: a Blikk főszerkesztője, Kolossváry Balázs ül Kökény-Szalai Vivien megüresedett székébe.

Hetek óta egyre több pletyka keringett arról, hogy vajon ki lesz a Central Médiacsoport Zrt. zászlóshajójának új főszerkesztője, miután a korábbi vezető, Kökény-Szalai Vivien két hónappal ezelőtt pozícióját a TV2 hírigazgatói posztjára cserélte.


Kolossváry Balázs neve már az első hetekben felmerült, ám folyosói pletykák szerint többször is visszautasította a  megkeresést. Úgy tűnik azonban, a Central Médiacsoport nagyon elkötelezte magát amellett, hogy megszerzi a konkurens bulvárlap vezetőjét, értesüléseink szerint ugyanis végül visszautasíthatatlan ajánlattal tettek pontot a hosszú tárgyalássorozat végére.

A Story testvérlapja, a Best magazin főszerkesztője, Nichs Andrea korábban április végéig vállalta a két magazin irányítását. A Lokál úgy tudja, az új főszerkesztő, aki távozik a Blikk éléről, május 15-ig marad állományban a lapot kiadó Ringier Axel Springer Magyarország Kft-nél.

A Blikk irányítását meg nem erősített információink szerint ideiglenesen Gedei Norbert, főszerkesztő-helyettes veszi át.

Kapcsolódó Cikkek