2020. augusztus 10., hétfő
Lőrinc

Egyéb II.kerület

Családi napoztak a Kultúrkúria kertjében

A Klebelsberg Kultúrkúria kertjébe hívta találkozóra a környéken élőket a II. Kerületi Család- és Gyermekjóléti Központ. A szervezet immár negyedik alkalommal rendezett tavaszi családi napot a II. kerületi rendőrkapitánysággal.

Gazdag programkínálatból válogathattak idén is a Kultúrkúria családi napjának látogatói. Énekelt a  Tapolcsányi Kollégium Pax Vobis Ifjúsági Gospelkórusa, rendőrkutyák mutatták be, mit tudnak, és aki mozogni vágyott, az Nórival fitneszezhetett. A kisebbek a Birimálé Bábszínház A festőnyúlcsalád titkai című produkcióján mulattak és a Zenekuckóban fakadtak dalra. Volt Ki mit tud?, a rendőrség szervezésében kerékpáros ügyességi verseny, rendőrségi járműbemutató, no és az elmaradhatatlan arcfestés és kézműves foglalkozás. A társasjátékok közül a K.I.A.B.Á.L. bűnmegelőzési játék volt a legnépszerűbb, amelynek révén sok fontos dolgot megtanultak a fiatalok. Sokan egyszerűen csak élvezték a szép időt, és napoztak, pihentek a Kultúrkúria kertjében. Az ugrálóvár, lovaglás és az egészséges táplálkozással kapcsolatos tanácsok után azért a Család- és Gyermekjóléti Központ zsíros kenyérrel és üdítővel is vendégül látta a családokat.


Csaladinap2

A kézműves foglalkozás mellett a családok élvezték a jó időt

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.