2020. augusztus 08., szombat
László

Extra

Deák Bill Gyula: A nehézségek ellenére is szerencsés vagyok

A magyar blueskirály sok pofont kapott az élettől, de ettől függetlenül is szerencsésnek érezte magát. Pozitív életszemlélete a legnagyobb bajban is kisegítette, és úgy tűnik, Fortuna minden területen a kegyeibe fogadta. Rendszeresen lottózik és egyszer 180 ezer forintot nyert a Skandináv lottóval.

– Sokan az én helyzetemben azt mondanák, hogy nem szerencsések. Én mégis úgy érzem, hogy boldog lehetek attól, hogy azt csinálhatom, amit szeretek. A zene az életem és örömmel tölt el, hogy a mai napig sokat játszom és az emberek szeretnek – mondta a Lokálnak a 67 éves Deák Bill Gyula, aki nagyon készül az „Itt élned, halnod kell” című nyári produkcióra. A bluesénekes az ötszáz fős társulat egyik főszereplője lesz Varga Miklóssal és Vikidál Gyulával együtt. Addig sem pihen, a koncertek mellett azonban figyel arra, hogy egészségesen táplálkozzon és  minél kevesebb stressz érje. Azt mondja, négy éve új életet kapott szívműtétje után, ráadásul 22 kilót fogyott azóta.


– Reggelire pirítóst és tonhalat eszem és a feleségem is odafigyel, hogy ne kerüljön nagyon zsíros étel az asztalra. Vigyázok a szívemre! Rendszeresen járok kontrollvizsgálatokra és szerencsére nagyon jól érzem magam, nincs semmi probléma – magyarázta a zenész, akit arról is kérdeztünk, hogy szeret-e a lottózni.

– Szoktam lottózni, sőt egyszer hatosom volt a Skandináv lottón, majdnem telitalálatos lett a szelvényem. A hatos találat 180 ezer forintot ért. Egyébként a 13-as a kedvenc számom, ellentétben másokkal, nekem mindig szerencsét hozott. Nagyon szeretem még a 9-est és a 10-est, mert a legendás focistáknak, Albert Flóriánnak és Puskás Ferencnek is ez volt a mezszáma. Remélem, a kabalaszámaim később is szerencsét hoznak!


Deák Bill Gyula zenész

Deák Bill Gyula zenész

Kapcsolódó Cikkek