2020. augusztus 13., csütörtök
Ipoly

Egyéb III.kerület

Dömpinget hozott a teljesítménytúra

Nyolcszor annyian vettek részt az Óbudai Teljesítménytúra márciusi nyitányán, mint a tavaly őszi utolsó alkalommal. A legrövidebb családi távon 538-an, a 16 kilométeres szakaszon 879-en, a 28 kilométeres etapon pedig 340-en álltak rajthoz. A szervezők mostani tapasztalata az volt, hogy több kerületi sportegyesület és iskola is szervezett formában vesz részt a rendezvényeken, így például a Budai Akrobatikus Sportegyesület, a Gankaku Sportegyesület és a Pais Dezső Általános Iskola pedagógusai és tanulói is nekigyürkőztek a távnak. Nincs teljesítménytúra az Óbudai Nordic Walking Klub nevezése nélkül, így aztán ahogyan ősszel, ez alkalommal is találkozhattunk a csoport szenior korú versenyzőivel.

teljesítménytúra, Óbuda, 2016. március (Fotó: Óbuda Sport)

Jó játék kicsiknek és nagyoknak (Fotó: Óbuda Sport)

A következő próba az immár kétnapos Óbudai Futófesztivál lesz, amelyet április 23−24-én rendeznek meg a Pünkösdfürdői Duna-parton.


Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.