EUR: 345,93 Ft
CHF: 321,16 Ft
2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Egyéb XXIII.kerület

Elkészült a soroksári tehetség és Zséda közös dala

Zséda és Balogh Tamás közös produkciója lett a Nemzeti Tehetség Program hivatalos dala. Az énekesnő és a soroksári dzsesszzenész, dalszerző Szórd fényed rám! című felvételét a múlt héten mutatták be. A Zsédát képviselő reklámügynökség tájékoztatása szerint az előadónő már több mint egy éve munkálkodik a Nemzeti Tehetség Program védnökeként, ennek keretében mentoráltjával, Balogh Tamással kezdett közös munkába. Ennek eredményeképp született meg a Szórd fényed rám! című dal.

– A szövege arról a pillanatról szól, amikor a tehetség elindul a maga útján, egy olyan fiúról, akinek mindene a zene. A program minden fiatalnak hitet, erőt ad ahhoz, hogy a felszínre tudja hozni magából azt a bizonyos dolgot, amit csak ő tud. Ennek köszönhetően jött létre ez a ragyogó együttműködés is – mondta Zséda.


zseda3

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.