EUR: 343,91 Ft
CHF: 318,74 Ft
2020. augusztus 03., hétfő
Hermina

Egyéb XVI.kerület

Előzzük meg a betegségeket!

új lift a Hunyadvár utcai Tüdőgondozóban  ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Kérésre a tüdőkapacitást is megmérik
( Fotó_ Sáfár Tibor)

Egészségnap lesz a kerület szakrendelőjében. Az önkormányzat és a Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat szervezésében április 30-án, szombaton 10-től 16 óráig  a szakrendelő mindenki előtt nyitva áll és különböző szűrővizsgálatokkal, mérésekkel, tanácsadással, kiállításokkal várja az érdeklődőket. Emellett szívesen látnak minden egészségmegőrzéssel, egészséges táplálkozással, egészséges életmóddal kapcsolatos tevékenységet folytató szervezetet, vállalkozást, céget kiállítóként, hogy szolgáltatásaikat bemutassák, termékeiket árusítsák.
Aki szeretne részt venni a rendezvényen, jelentkezzen Varga Tünde intézetvezető főnővérnél vagy Boross-Tóth Dóra egészségügyi referensnél a következő elérhetőségek valamelyikén. E-mail: [email protected], [email protected]; telefon: +361/4011346 vagy 061/4011430.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.