2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb XXI.kerület

Fejlesztik a temető területét

Csepeli temető_06_KB

fotó:Keresztesi Balázs

 

A csepeli önkormányzat döntése értelmében megnövelik a temető területét és szóróparcellát is kialakítanak.

– A II. Rákóczi Ferenc út felőli autós főbejáratot a temető másik oldalára, a Csepeli útra tennénk át, így csökkentve a környék forgalmát és a balesetveszélyt. Ezenfelül modern parkolókat is építenénk, hiszen hivatalosan a temetőn kívül nincsenek parkolóhelyek. A Rákóczi út felől természetesen a személyi bejáratot biztosítani kell, hiszen ott jár a BKV – részletezte a terveket Borbély Lénárd a csepel.hu-nak.

A  Budapesti Temetkezési Intézet szeretné a csepeli temetőben is bevezetni a behajtási díjat – 280 forint –, de a polgármester közbenjárására ezt elhalasztják a temető fejlesztéséig.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.