2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb XXII.kerület

Felújítják a Csiperkét is

Több, a budapesti közlekedést és a közterületek fejlesztését szolgáló útfelújítás kezdődik a fővárosban tavasszal. Budafok-Tétényben a Klauzál Gábor utca Csiperke utca és Zabola utca közötti szakasza, valamint a Csiperke utca, Áron utca és a Klauzál Gábor utca közötti szakasz felújítását végzik el. A Zabola utcától az Áron utcáig tartó 430 méter hosszú szakasz újul meg. A töredezett burkolat lemarása után – elsősorban a csatornanyomvonal felett – kijavítják a burkolatot. A teljes szakasz mindkét oldalán − a régi szegélyek elbontását követően − újakat építenek, illetve a megfelelő vízelvezetés kiépítéséről is gondoskodnak. A közösségi közlekedési változásokról folyamatosan frissülő naprakész információk olvashatók a www.bkkinfo.hu oldalon, mobiltelefonról pedig a BKK Info alkalmazáson keresztül érhető el a Budapesti Közlekedési Központ szolgáltatása.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.