2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Egyéb XXII.kerület

Felújítják a Csiperkét is

Több, a budapesti közlekedést és a közterületek fejlesztését szolgáló útfelújítás kezdődik a fővárosban tavasszal. Budafok-Tétényben a Klauzál Gábor utca Csiperke utca és Zabola utca közötti szakasza, valamint a Csiperke utca, Áron utca és a Klauzál Gábor utca közötti szakasz felújítását végzik el. A Zabola utcától az Áron utcáig tartó 430 méter hosszú szakasz újul meg. A töredezett burkolat lemarása után – elsősorban a csatornanyomvonal felett – kijavítják a burkolatot. A teljes szakasz mindkét oldalán − a régi szegélyek elbontását követően − újakat építenek, illetve a megfelelő vízelvezetés kiépítéséről is gondoskodnak. A közösségi közlekedési változásokról folyamatosan frissülő naprakész információk olvashatók a www.bkkinfo.hu oldalon, mobiltelefonról pedig a BKK Info alkalmazáson keresztül érhető el a Budapesti Közlekedési Központ szolgáltatása.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.