EUR: 345,88 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Egyéb XV.kerület

Fergeteges bulit nyomott az újpalotai Elvis

Rock n roll buli a Kkikötőben   (Fotó: Máté Krisztián)

Zozo, az újpalotai Elvis

Csőnaci, pörgős szoknyák és hamisítatlan rock and roll várta azokat, akik megnézték a Jampi – Pik’k formáció bemutatkozó produkcióját. A Kikötőben Dobson Zozo, Hermál Henriett és Pőcze Fanni megmutatta, milyen volt a buli a jampecok fénykorában.

A két tűzrőlpattant táncos, Heni és Fanni, valamint a remek énekes, Dobson Zozo fergeteges show-t állítottak színpadra. A nézőtéren ülőket pillanatok alatt visszarepítették a ’60-as évek málnaszörpös, cadillaces világába. Zozo tökéletesen hozta a fiatal Elvis figuráját, de a Király nótái mellett megszólaltak a hazai jampecdalok is és tánckarként színpadra léptek a helyi Művész Ifjak is.


A Művész Ifjak is felléptek

A Művész Ifjak is felléptek

– A produkcióval szívesen megyünk fellépni bármilyen buliba, akár esküvőkre, céges rendezvényekre is – árulta el lapunknak a sikeres debütálás után Dobson Zozo, aki kolléganőivel együtt alig győzte fogadni a gratulációkat.

Rock n roll buli a Kkikötőben   (Fotó: Máté Krisztián)

Fanni és Heni, a pin-up csajok (Fotók: Máté Krisztián)

Miközben a büfében fogyott a málnaszörp és a zsíros kenyér, az egyik néző lelkendezve mondta: – Ez az előadás bárhol megállná a helyét! Itt nemcsak a lányok szoknyája, de a show is pörgött! – jelentette ki a harcsabajszú férfi, majd hozzátette: – Annak idején én is rongylábkirály voltam, de az újpalotai Elvis most született meg a szemünk előtt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.