EUR: 345,12 Ft
CHF: 320,83 Ft
2020. augusztus 13., csütörtök
Ipoly

Extra

Fogyókúrával készül Marsi Anikó a Tényekre!

Hét év után Gönczi Gábor oldalán tér vissza a képernyőre Marsi Anikó a TV2-n. A tévés egyelőre családja nélkül költözött vissza Magyarországra, de férje, Palik László mindenben támogatja. Anikó szeretné topformáját hozni, ezért a hétfői Tényekig még egy-két kilót le szeretne adni.

Hétfőn már Marsi Anikó és Gönczi Gábor köszönti a nézőket a Tényekben. Anikó nem tagadja, hogy már hiányzott neki a tévézés és régóta egy ilyen visszatérésre várt.


− Már évek óta vártam egy ilyen lehetőségre. Nagyon örülök és persze izgulok is amiatt, hogy újra képernyőn lehetek. Az első Tényekig még szeretnék egy kicsit fogyni, hogy topformában legyek. Eddig is odafigyeltem az egészségemre, de most jó lenne még leadni egy-két kilót − mondta a Lokálnak Anikó. Mint ismert, a család évek óta külföldön él. Anikó 2011-ben nyilatkozott arról, hogy kisfia, Vilmos légúti betegségben szenved, ezért határozták el, hogy egy időre külföldre költöznek. Később szerencsére enyhültek a kisfiú tünetei, ám a család külföldön maradt. Ez most Anikónak nem könnyíti meg a helyzetét, mivel férje, Palik László és két fia, a kilencéves Vilmos és a hatéves Vince még nem költözött haza.

− Nem lesz könnyű a mostani időszak. Hiányozni fog a családom, de a férjem és a gyerekeim hamarosan utánam jönnek Magyarországra. Most még iskolaidő van, ezért a fiúk és Laci otthon maradnak. A férjem szerencsére mindenben támogat. Miután felhívtak ezzel a lehetőséggel, várnom kellett egy napig, míg tudtunk találkozni és megbeszélhettük, hogy mi legyen. Örömmel jöttem a TV2-höz, Gönczi Gábor már körbe is vezetett a Tények szerkesztőségében. Biztos vagyok abban, hogy hamar sikerül ismét összecsiszolódnunk. Korábban is dolgoztunk együtt és amúgy is jóban vagyunk − tette hozzá Anikó.


marsi_gonczi

Marsi Anikó és Gönczi Gábor

Kapcsolódó Cikkek