EUR: 325,32 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 25., szombat
Orbán

Egyéb I.kerület

Gyerekek jelentkezését várják a Pávára

Az MTVA és a Hagyományok Háza szakmai partnerével, az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesülettel közösen negyedszer hirdeti meg a Fölszállott a páva című népzenei és néptánc-tehetségkutató versenyt, amelyen idén ismét a gyerekeké lesz a főszerep, a 6–14 éves korú tehetségek jelentkezését várják énekes szólisták, énekegyüttesek, hangszeres szólisták, zenekarok, táncos szólisták, táncospárok és néptáncegyüttesek kategóriában.

AZ ÓBUDAI NÉPZENEI ISKOLA JUBILEUMI MŰSORA Csillagszemű Táncegyüttes dr. Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke Bús Balázs 3. ker polgármester ( Fotó: Sáfár Tibor)

Ének- és táncegyüttesek is nevezhetnek

Nevezni egy hétperces demófelvétellel és a kitöltött jelentkezési lappal tudnak a jelentkezők április 10-ig. A Fölszállott a páva területi válogatóit május-júniusban tartják, a műsor zsűrijének elnöke pedig továbbra is Sebő Ferenc Kossuth-díjas művész lesz. A részletes versenykiírás elérhető a Fölszállott a páva Médiaklikk oldalán: http://www.mediaklikk.hu/pava/ és a Hagyományok Háza oldalán: http://hagyomanyokhaza.hu/folszallottapava/versenykiiras.

Kapcsolódó Cikkek