EUR: 345,12 Ft
CHF: 318,78 Ft
2020. augusztus 03., hétfő
Hermina

Extra

Hajdú Péter: Nem beleszülettem, megdolgoztam a vagyonomért!

700 millióval növelte árbevételét a tavalyihoz képest, egyre több területen van érdekeltsége, miközben a tévés karrierje is sziklaszilárd: nemrégiben új show-műsorral jelentkezett a Tv2-n. Hajdú Péter mára milliárdos üzletember lett, nem csoda, hogy irigyei is szép számmal akadnak…

Hajdú Péter,  TV2 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Hajdú Péter, A TV2 sajtótájékoztatóján (Fotó: Máté Krisztián)

A Hajdú családról nincs olyan Facebook-poszt vagy cikk, amely alá ne jutna minden pozitív vélemény mellé legalább egy-két negatív is. A családfő nem törődik a rosszakarókkal, csak akkor bántja a dolog, ha szerettei kerülnek a támadások kereszttüzébe. Közösségi oldalán bármilyen kényes, vele kapcsolatos kérdésben nyíltan vállalja a véleményét. Sőt, azt sem titkolja, hogy hosszú utat tett meg idáig. − Soha nem értettem azokat az embereket, akik titkolják, honnan jöttek, mire meggazdagodnak. Én ezt tartom képmutatásnak, arra pedig büszke vagyok, hogy én egy apró, gödöllői panelból jöttem. Édesanyámmal költöztünk ide, a válás után, amikor én 12 éves voltam. Ne arra legyen már büszke valaki, hogy milliomos környezetbe született vagy épp hajléktalanná vált, mert eljátszotta az összes pénzét − mesélte korábban.


A Lokálnak elárulta: az elmúlt évhez képest 700 millióval növekedett cége árbevétele.

− Most adtuk be a mérleget, de számításaink szerint tavaly 1,750 milliárd forint körüli árbevétel keletkezett, ami jelentős javulás a tavalyelőtti 1 milliárd 50 millió forinthoz képest. Ebben nemcsak a tévéműsorok vannak benne, mivel a médiaügynökségi tevékenységem mellett többek között ott az éttermem is, a legújabb projektem pedig egy törökbálinti szakorvosi rendelő, melynek jelenleg is zajlanak az építési munkálatai − mesélte Péter.


Forrás: Hajdú Péter Facebook oldala

Forrás: Hajdú Péter Facebook oldala

Legújabb műsora, a Showtime Hajdú Péterrel is elstartolt már a Tv2-n.

Sarka Kata Hajdú Péter  Miss World Hungary szépségverseny afterparty     (Fotó: Máté Krisztián)

Sarka Kata Hajdú Péter Miss World Hungary szépségverseny afterparty (Fotó: Máté Krisztián)

− Hiszem, hogy minden produkcióhoz inspirációt kell gyűjteni. A külföldi kollégák közül David Letterman és Jimmy Kimmel show-műsorai hatottak rám a leginkább. A Frizbihez képest fontos változás, hogy ebben a műsorban nagyobb hangsúlyt helyeztünk a szórakoztatásra, persze úgy, hogy azért a riportalanyokról is megtudhassanak újdonságokat a nézők − mondta Hajdú, majd hozzáfűzte: − Számomra ez a műsor egy születésnapi ajándék. Anno a NévShowr tíz évig, a Frizbi öt évig futott, remélem, a Showtime-ot is hasonlóan sokáig fogják kedvelni a nézők. Visszatérve a születésnapomra: tavaly jobban megérintett a 40, mint az idei 41, de hiszem, hogy még félúton sem járok. Engem sokkal inkább az érdekel, hogy a gyönyörű feleségem, Kata mellett jól mutassak, mivel mostanában valahol frusztráltan éreztem magam a testsúlyom miatt. A hasam nagy részét már leküzdöttem, a fejem mondjuk nem lett kisebb, de ezt ne is várja tőlem senki − mondja nevetve. − A viccet félretéve : hét-nyolc kiló már lecsúszott, sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Most már inkább az frusztrál, hogy amíg én salátát vacsorázom, addig Kata nyugodtan bevághat egy tiramisut.
 

Sarka, Dávid, Noncsi

Noncsi, Dávid és Sarka Kata

Kapcsolódó Cikkek