EUR: 326,31 Ft
CHF: 289,28 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Egyéb XXII.kerület

Hajrá, Gazsi, szeretnénk az olimpián is látni!

A Budafok-Tétényben élő Csere Gáspár nyerte meg az idei Vivicittát. A sportember a budafokteteny.hu-nak elmondta, sikeréhez nagyban hozzájárult a kerületiek biztatása is. Karsay Ferenc polgármester saját Facebook-oldalán a győzelem napján így gratulált: „Gazsi végig egyedül, jelentős szélben futott. Azt nyilatkozta, jó edzőverseny volt az olimpiai felkészülés során. Hajrá Gazsi, szeretnénk az olimpián is látni!” Az idei Vivicitta két legeredményesebb futója Csere Gáspár és Simona Staicu, mindketten olimpiai kvótát szerzett maratoni futók, tavaly ősszel a 30. Futafok Minden sport mindenkié jótékonysági futamán is részt vettek.

Fotó: budafokteteny.hu

Csere Gáspár

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.