EUR: 326,31 Ft
CHF: 289,28 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Egyéb XXI.kerület

Halálos robbanás a II. Rákóczi Ferenc úton

Robbanás történt egy II. Rákóczi Ferenc úti családi házban, Katasztrófa elhárítás, rendőrség, tűzoltóság, romos ház, panel, HÉV, Borbély Lénárd (Fotó: Keresztesi Balázs)


(Fotó: Keresztesi Balázs)

Egy idős, lakáshoz kötött asszony az életét vesztette a hétfőn Csepelen történt robbanásban. A detonációtól teljesen kidőlt a II. Rákóczi Ferenc út 49. szám alatti családi ház egyik fala, de a  szemközti tízemeletes panel egy lépcsőházi ablaka is  betört. A robbanást érzékelni lehetett a Szent Imre téren is. A törmelék egy része a HÉV-sínekre esett, a közlekedést 16 óráig lezárták. A felrobbant lakás mintegy öt méter szélességben és hosszúságban omlott be, és a szomszéd lakás fala is megrongálódott. Lapzártánkkor még vizsgálták az okokat, az első feltételezések szerint egy gázpalack okozhatta a detonációt, ami egy oxigénpalackot is berobbantott.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.