EUR: 326,38 Ft
CHF: 289,28 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Egyéb

Így lehet Ötöslottó számhúzó!

otosSzeretne jelentkezni számhúzónak? Csak annyit kell tennie, hogy Ötöslottót vásárol egy szelvényen legalább 900 forintért (amelybe a Joker értéke nem számít bele) és pályázik! Jelentkezni a játékba küldés hetén (szombaton) 24:00 óráig a Szerencsejáték Zrt. internetes oldalán található pályázati űrlapon, vagy telefonon a 0640414414-es helyi tarifával hívható kék számon lehet.  Az adott játékkal csak egyszer lehet pályázni. Viszont ha öthetes játékot legalább 4500 forint értékben játszik, játéka érvényessége alatt hetente pályázhat. A kisorsolt és a stúdióban megjelent pályázók közül a számhúzó-jelöltek nyereménye 30.000 forint, amelynek átadása a számsorsolás helyszínén készpénzben történik. A számhúzó nyereménye pedig 1.000.000 forint, amelynek kifizetése banki átutalással történik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.