EUR: 346,15 Ft
CHF: 320,38 Ft
2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Egyéb XVI.kerület

Itt tudják, mi kell a gyerekeknek!

Hermina úti játszótér 16. kerület Csömöri út ( Fotó: Sáfár Tibor)

Vidám színek, klassz játékok
( Fotó: Sáfár Tibor)

Ismét portyázni indult a Lokál tesztkommandója. A frissen átadott Hermina játszóparkot vettük górcső alá − felnőtt szemmel. A mini kalandpark komplex élményt nyújt a gyerekeknek és a gyerek lelkű felnőtteknek is.

A játszópark előtt egy tágas, jól kialakított parkoló fogadja a családokat, és a babakocsisoknak sem kell megijedniük: valamennyi játszóeszközt meg lehet közelíteni úgy, hogy ha a nagyobb gyermek előreszalad, a kicsivel nem kell buckákon és hepehupákon keresztül száguldani utána, kényelmesen lehet tolni az aszfaltozott járdán a babakocsit.


A közösségi park bejáratán tábla jelzi a fontosabb telefonszámokat, a mentők, tűzoltók, rendőrség és segélykérő mellett azt is megtudhatjuk, hogy mely számon lehet bejelenteni a sérült, balesetveszélyessé vált eszközöket. A pihenőpadokkal, ivókúttal, piknikező területtel, valamint sporteszközökkel és pingpongasztallal kialakított területen túl egy biciklis krosszpálya is épül. Külön öröm, hogy valamennyi játék nemcsak környezetbarát és biztonságos, hanem láthatóan a külső enteriőr is gondos tervezés eredménye.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.