EUR: 325,64 Ft
CHF: 290,13 Ft
2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Egyéb XVI.kerület

Itt tudják, mi kell a gyerekeknek!

Hermina úti játszótér 16. kerület Csömöri út ( Fotó: Sáfár Tibor)

Vidám színek, klassz játékok
( Fotó: Sáfár Tibor)

Ismét portyázni indult a Lokál tesztkommandója. A frissen átadott Hermina játszóparkot vettük górcső alá − felnőtt szemmel. A mini kalandpark komplex élményt nyújt a gyerekeknek és a gyerek lelkű felnőtteknek is.

A játszópark előtt egy tágas, jól kialakított parkoló fogadja a családokat, és a babakocsisoknak sem kell megijedniük: valamennyi játszóeszközt meg lehet közelíteni úgy, hogy ha a nagyobb gyermek előreszalad, a kicsivel nem kell buckákon és hepehupákon keresztül száguldani utána, kényelmesen lehet tolni az aszfaltozott járdán a babakocsit.


A közösségi park bejáratán tábla jelzi a fontosabb telefonszámokat, a mentők, tűzoltók, rendőrség és segélykérő mellett azt is megtudhatjuk, hogy mely számon lehet bejelenteni a sérült, balesetveszélyessé vált eszközöket. A pihenőpadokkal, ivókúttal, piknikező területtel, valamint sporteszközökkel és pingpongasztallal kialakított területen túl egy biciklis krosszpálya is épül. Külön öröm, hogy valamennyi játék nemcsak környezetbarát és biztonságos, hanem láthatóan a külső enteriőr is gondos tervezés eredménye.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége, a hazai bankrendszer intézményei egy jelentős negatív makrogazdasági sokk esetén is megfelelnének a szabályozói elvárásoknak – derül ki a jegybank csütörtökön közzétett Pénzügyi stabilitási jelentéséből.

  • Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    További négy évre választották meg Szalay Ferenc polgármestert a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) elnökének. A politikus – aki korábban NB I-es kosárlabdázó volt és szakedzői képesítése is van – már kilenc éve tölti be az elnöki posztot: először 2010-ben választották meg öt évre, majd 2015-ben további négy évre.