2019. április 25., csütörtök
Márk

Egyéb XIII.kerület

Jelentkezzen az Angyalföldi srácok közé!

A Brand Színház és a Kazán István Kamaraszínház Angyalföldi srácok 56 címmel idén ősszel tervezi bemutatni
azt a zenés drámát, amelyhez castingot hirdetnek az alkotók. Ehhez énekelni tudó fiatal színészek, színésznők vagy színészet iránt érdeklődők jelentkezését várják. Mint a Lokál előzetesen megtudta, Baranyecz János írásából készült a zenés dráma, amely az angyalföldi 56-os fiatalokat bemutató történet lesz és megtörtént eseményeket dolgoz fel.
A történet a névtelen 56-os angyalföldi fiatalokról szól, akikről soha senki nem emlékezett meg. Szól az akkori barátságokról, árulásról, szerelmekről, bátorságról, megtorlásról és az elfelejtett „Angyalföldi srácokról”.

Kriszt László rendező lapunknak elmondta, a castingon nem a konkrét tudást, hanem a készséget, az affinitást fogják nézni. Jelentkezni a [email protected] e-mail-címen lehet. Lapunk pedig továbbra is beszámol a zenés darab próbáiról, no és persze a bemutatóról.


Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.