2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Egyéb XIII.kerület

Jelentkezzen az Angyalföldi srácok közé!

A Brand Színház és a Kazán István Kamaraszínház Angyalföldi srácok 56 címmel idén ősszel tervezi bemutatni
azt a zenés drámát, amelyhez castingot hirdetnek az alkotók. Ehhez énekelni tudó fiatal színészek, színésznők vagy színészet iránt érdeklődők jelentkezését várják. Mint a Lokál előzetesen megtudta, Baranyecz János írásából készült a zenés dráma, amely az angyalföldi 56-os fiatalokat bemutató történet lesz és megtörtént eseményeket dolgoz fel.
A történet a névtelen 56-os angyalföldi fiatalokról szól, akikről soha senki nem emlékezett meg. Szól az akkori barátságokról, árulásról, szerelmekről, bátorságról, megtorlásról és az elfelejtett „Angyalföldi srácokról”.

Kriszt László rendező lapunknak elmondta, a castingon nem a konkrét tudást, hanem a készséget, az affinitást fogják nézni. Jelentkezni a [email protected] e-mail-címen lehet. Lapunk pedig továbbra is beszámol a zenés darab próbáiról, no és persze a bemutatóról.


Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.