EUR: 326,34 Ft
CHF: 290,80 Ft
2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Egyéb XVI.kerület

Karbantartás lesz a HÉV vonalain

Budapest, 2015. február 7. A BKK-BKV Boráros tér és Csepel között közlekedő H7-es HÉV (Helyiérdekű Vasút) egyik MXA típusú szerelvénye megérkezik a XXI. kerületi Szent Imre téri megállóba.  MTVA/Bizományosi: Faluldi Imre  *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.


MTVA/Bizományosi: Faluldi Imre 

Karbantartás lesz a H8-as és a H9-es HÉV vonalán április 9-én, szombaton üzemkezdettől április 10-én, vasárnap üzemzárásig  Ez azt jelenti, hogy ebben az időszakban a H8-as HÉV az Örs vezér tere és Kistarcsa, kórház között nem közlekedik − tájékoztatott a BKK. A kimaradt szakaszon pótlóbusszal lehet utazni.

A H8-as HÉV rövidített útvonalon − Kistarcsa, kórház és Gödöllő között − jár. A H8-as HÉV-pótló busz Kistarcsa, kórháztól − az aluljáró parkoló felőli kijárata mellett kijelölt megállótól −, míg a H8A jelzésű pótlóbusz Cinkotától − a HÉV-állomás mögötti parkolóból − közlekedik az Örs vezér teréig. Az autóbuszokra az Örs vezér terén a 244-es busz végállomásánál a Sugár Üzletközpont mellett és a Kerepesi úton az Árkád mellett lehet felszállni. A H9-es HÉV helyett a teljes vonalon a H9-es HÉV-pótló autóbusszal utazhatunk, de ez a Cinkota alsó állomást nem érinti. A pótlóbusz Csömörön megáll a Béke térnél és a Hunyadi János utcánál is. A pótlóbuszokon a HÉV-menetjegyek érvényesek, a járatokon kerékpár is szállítható.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek