EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb XXII.kerület

Kastélyparkban ünneplik a Földet és a virágokat

A Föld napjához kapcsolódóan Virágünnepet tartanak április 23–24 én a nagytétényi kastély parkjában. Az eseményre várják a helyi virágosok, virágkötők, kertészetek, virághoz-kertészkedéshez kapcsolódó kiegészítőket árusító kézművesek, kereskedők jelentkezését is. Aki nem csupán látogatóként venne részt a kétnapos ünnepen, az Juhász Károlytól, a Nagytétényi Kastélymúzeum igazgatójától kaphat tájékoztatást a [email protected] címen vagy a 06-20-575-2285-ös telefonszámon. A Virágünnep kézműves foglalkozással, virágkötéssel kiegészülve nyújt kellemes kikapcsolódást az egész család számára.

Fotó: tourinform.hu

A virágokból csokrokat is készíthetünk

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.