2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb XV.kerület

Ki írt verset a rozsomákról?

rozsomákIdén is meghirdeti az irodalmi totót a Pestújhelyi Közösségi Ház. A totószelvényeket a www.csokonaiksk.hu oldalról lehet letölteni.

Külön feladatsort kapnak a gyerekek −  például a többi között azt kell eltalálniuk, ki írt verset a rozsomákról −, de a felnőttek is kétféle totóból választhatnak, mert van egy egyszerűbb és egy ínyenceknek való kérdésekből álló is.

A totó eredményhirdetése április 8-án, Jánoska László este 6 órakor kezdődő, Mondd, szereted az állatokat? című fotókiállításán lesz, ahol a szerencsés nyertesek könyveket, cd-ket és színházjegyeket kapnak. A megfejtéseket személyesen a kultúrházban vagy e-mailen a [email protected] címen (az e-mail tárgyába be kell írni: Irodalmi totó) várják április 5-ig.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.