2020. augusztus 04., kedd
Domonkos, Dominika

Egyéb XV.kerület

Ki írt verset a rozsomákról?

rozsomákIdén is meghirdeti az irodalmi totót a Pestújhelyi Közösségi Ház. A totószelvényeket a www.csokonaiksk.hu oldalról lehet letölteni.

Külön feladatsort kapnak a gyerekek −  például a többi között azt kell eltalálniuk, ki írt verset a rozsomákról −, de a felnőttek is kétféle totóból választhatnak, mert van egy egyszerűbb és egy ínyenceknek való kérdésekből álló is.

A totó eredményhirdetése április 8-án, Jánoska László este 6 órakor kezdődő, Mondd, szereted az állatokat? című fotókiállításán lesz, ahol a szerencsés nyertesek könyveket, cd-ket és színházjegyeket kapnak. A megfejtéseket személyesen a kultúrházban vagy e-mailen a [email protected] címen (az e-mail tárgyába be kell írni: Irodalmi totó) várják április 5-ig.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.