EUR: 326,49 Ft
CHF: 289,90 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Egyéb XVIII.kerület

Könnyed ejtőzés a tó partján

Nyolc paddal vették körbe az Erőmű-, közismertebb nevén a Büdi-tavat. A Lakatos lakótelep melletti terület szépítését tavaly kezdték meg. A két kis tó közül a nyugati rehabilitációja zajlik, hogy egyszer igazi ékköve legyen az itt élőknek. A tervek szerint futópályát, játszóteret, sütögetésre alkalmas terepet rendeznek majd be a munkálatok előrehaladtával. Központi szerepet tölthet be a tó és környezete, itt lehet ugyanis lerövidíteni az utat a vasútállomás és a lakótelep között. Ezek egyik lépése a modern padok kihelyezése volt március utolsó napján.

Büdi tó, kültéri pad ünnepélyes átadása (Fotó: Keresztesi Balázs)

(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.