EUR: 326,43 Ft
CHF: 290,18 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra

Kozso üzent Kulkának: János, meg tudod csinálni!

Az egész ország azért imádkozik, hogy Kulka János jobban legyen. A színművész nemrég stroke-ot kapott és életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Kozso teljesen átérzi a színész helyzetét, hisz két éve ő is új életet kapott. Gyakorlatilag a halál torkából hozták vissza a pécsi orvosok, a stroke után úgynevezett agyi ér-torzképződménnyel műtötték. Kozso a Lokálon keresztül üzent a színésznek.

Kozso csak úgy árasztotta a szeretetet !

Kozso a Lokálon keresztül üzent Kulkának

– Ima, hit, erő. János, meg tudod csinálni! Szükségünk van még rád. Hidd el, én tudom, miről beszélek. Nekem sikerült, neked is sikerülni fog, mert rengeteg dolgod van még ezen a csodálatos világon. Az érzések, a pillanatok, a gondolatok, itt benned és a lélekben. Veled! Velünk! – fogalmazta meg a tőle megszokott stílusban az énekes.
Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet legutóbbi közlése szerint Kulka János az „időablakon belül sikeres stroke-ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani”. Ez lényegében azt jelenti, hogy a műtét sikeres volt és a rajongók reménykedhetnek. Egy lapunk által megkérdezett szakértő szerint minden stroke-os eset más, de az esetek nagy részében combon keresztül végzik a hasonló műtéteket. Ilyenkor egy katétert helyeznek fel, amivel megkeresik a megfelelő eret és kiszívják, kihúzzák a vérrögöt. Úgy tűnik, a műtétnek köszönhetően szerencsére Kulka tünetei napról napra enyhülnek, állapota javul. Nővére, Janina szabadságot vett ki, hogy mindennap meglátogathassa. Ez óriási erőt adhat a művésznek a felépüléshez. Az azonban várható, hogy minimum fél évig még biztosan nem lesz színpadon.


Budapest, 2012. február 1. Kulka János Náthán szerepében játszik Ulrich Hub: Náthán gyermekei című darabjának próbáján 2012. február 1-jén. Az előadást Gigor Attila rendezésében február 4-én mutatják be a Nemzeti Színházban. MTI Fotó: Mohai Balázs

Kulka János 
MTI Fotó: Mohai Balázs

Kapcsolódó Cikkek

 • Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  Mobilmentes nyarat a lurkóknak!

  “Tedd már le azt a mobilt!” – mordul fel gyakorta a legtöbb szülő, látva, hogy gyermeke nem tud leszakadni az online világról. Ha mázlink van, a csemete engedelmesen kilép a virtuális valóságból, ám gyakorta következik az unalom.

 • Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Így lehet valakiből Magyarország Szépe

  Április 28-án megkezdődött az idei Magyarország Szépe casting. Minden eddiginél több fiatal lány tette magát próbára, de hogy közülük ki lesz a 2019-es Miss World Hungary az a júniusi döntőben derül ki, melyet a Duna TV élőben közvetít majd.

 • Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  Istenes Bence: Tudom, hogy a zenével még dolgom van az életben

  „Ha bakancslista, akkor egyértelműen a zene van az első helyen. Érzem, hogy a zenével még dolgom van ebben az életben” – mondta Istenes Bence, aki nagy izgalommal készül arra, hogy június 16-án a Budapest Park x UNICEF Segélykoncert műsorvezetője legyen.

 • Lelkes fogadtatásban részesült Tarantino filmje

  Lelkes fogadtatásban részesült Tarantino filmje

  Lelkes fogadtatásban részesült Quentin Tarantino a Volt egyszer egy Hollywood című filmje, amelyet kedd este mutattak be a 72. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában. Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie a rendezővel együtt érkeztek és vonultak fel a fesztiválpalota vörös szőnyegén.