EUR: 325,32 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 26., vasárnap
Evelin, Fülöp

Egyéb XIX.kerület

Lőrincen hirdetett munkát a Közpark

Százötven állást már betöltöttek a fővárosi kormányhivatal által a XVIII. kerületi Rózsa Művelődési Házban tartott állásbörzének köszönhetően. A közel háromszázötven ajánlat között a helyi ajánlatok mellett kispesti lehetőségek is felbukkantak.

A Rózsában tartott áprilisi állásbörze jó alkalom volt arra, hogy a munkakeresők a közeli lehetőségek között keressenek kenyérkereseti lehetőséget. Az önkormányzat és a reptér által kínált lehetőségek voltak túlsúlyban, de a húsznál is több standon volt választási lehetőség bőven. Ott volt a kispesti Közpark Nonprofit Kft. is, mely elsősorban fizikai munkára keres embert.


– Közfoglalkoztatás a fő profilunk, ezenkívül néhány állandó munkatársat keresünk a munkások koordinálására. Kertész, takarító, villanyszerelő munkakörbe keresünk embert. A fizetések nem magasak, viszont folyamatos munkaviszonyt kínálunk – adott betekintést a Közpark életébe munkatársuk, Gina.

ÁLLÁSBÖRZE A XVIII. KERÜLETBEN, Rózsa Művelődési Ház (Fotó: Keresztesi Balázs)

Gina a “szomszédban” keresett munkaerőt a Közpark számára
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

– Nagy a kínálat. Örülök, hogy úgy is foglalkoztatnak embereket, hogy nincs a területen szerzett munkatapasztalatuk, hanem menet közben majd betanítják őket – ezt már az álláskereső Gergő mondta lapunknak. Leginkább emberekkel szeretne kommunikálni, lehet, hogy a közeljövőben recepciósként vagy reptéri munkatársként találkozunk vele, ezek a lehetőségek megfogták.

ÁLLÁSBÖRZE A XVIII. KERÜLETBEN, Rózsa Művelődési Ház (Fotó: Keresztesi Balázs)

Gergőnek tetszett a kínálat
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Erzsébet pénzügyi és munkaügyi vonalon szeretne elhelyezkedni. Már az első helyen talált olyan lehetőséget, ami elnyerte a tetszését. – Egy nagy hibát követtem csak el, nem hoztam önéletrajzot, ezt javaslom másoknak is, hogy az mindig legyen náluk, ha ilyen helyre mennek.

ÁLLÁSBÖRZE A XVIII. KERÜLETBEN, Rózsa Művelődési Ház (Fotó: Keresztesi Balázs)

Erzsébet pénzügyi vonalon keres munkát (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek