EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb

Marokkói kuszkusz sültekhez

kuszkusz-wikimedia1 fél kávéskanál sáfrány

3 dl víz

20 dkg kuszkusz

1 szál sárgarépa

1 kisebb cukkini

1 kisebb paradicsom

3 evőkanál olívaolaj vagy vaj

Keverjük el a sáfrányt a forró vízben és öntsük a kuszkuszra. Fedjük le az edényt szorosan és hagyjuk állni nagyjából öt percig, kicsit kevergessük át és hagyjuk újabb öt percig magára. Ezután adjunk hozzá egy evőkanál olívaolajat vagy vajat és ízlés szerint sót.

A répát, paradicsomot és a cukkinit vágjuk apró kockákra vagy karikákra és forró serpenyőben kevés olívaolajon pirítsuk meg, majd keverjük el a kuszkusszal. Feldobhatjuk még a kuszkuszt, asztalt gyümölcsökkel, mazsolával és pirított fenyőmaggal. Sült húsok mellé ideális köret.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.