2020. augusztus 03., hétfő
Hermina

Egyéb

Megálmodja a nyerőszámokat a nagymama

Ida életvidám, energikus, 69 éves nagymama. Mindennél jobban hisz a szerencsében, nem csoda, hogy ezt Fortuna meg is hálálja neki. A budapesti asszonynak többször volt már nagy nyereménye a lottón, amivel legnagyobb vágyát is valóra váltotta.

– Múltkor olvastam a felhívásukat a Lokálban, ezért én is szeretném megosztani, hogyan nyertem többször is a lottón – kezdi Ida, aki igazi energiabomba. Mosolyog és jókedvű, látszik, hogy optimista alkat, aki nem bízza a véletlenre a szerencséjét.


– Sokan panaszkodnak arra, hogy nem nyernek semmit, de hamar ki is derül, hogy nem is játszanak. Szóval az egyik legfontosabb tanácsom: adjuk meg az esélyt arra, hogy egyáltalán nyerhessünk. Már negyven éve lottózom és elég érdekesen alakult a kapcsolatom Fortunával. Nyugdíjas katona őrnagy vagyok. Amikor elkezdtem játszani, az akkori titkárnőmet kértem meg, hogy adja fel a szelvényeimet. Egyik héten azonban nem tette meg és pont akkor lett volna ötösöm a hatos lottón. Persze nem tudtam rá haragudni, de azóta minden héten én adom fel a szelvényeimet. Nem ez volt azonban az egyetlen alkalom, hogy egy rossz döntés miatt nem lett telitalálatom. Családi születésnapokkal játszom, illetve olyan számokkal, amelyek megjelennek álmomban. Tíz évig külön játszottam meg ezeket a számokat, de egyik héten változtattam a stratégián és megkevertem. Vesztemre! Telitalálatom lett volna az ötösön a megszokott számaimmal. Úgy éreztem, nem vagyok valami szerencsés, de ez pár éve teljesen megváltozott – mesélte Ida, aki három éve vonult nyugdíjba, azóta viszont tenyerén hordozza a sors.

– Talán hihetetlen, de az elmúlt három évben kétszer is volt nagyobb nyereményem. Először másfél millió forintot nyertem egy négyessel az ötös lottón. Nagyon szerettem volna már egy új autót. Pont azon a héten beszélt le erről a lányom, aki azt mondta, hogy a régi is tökéletes, jó állapotban van. De a nyeremény után már ő biztatott, hogy lepjem meg magam, így lett új autóm. Két évvel ezelőtt pedig ötösöm volt a hatos lottón. Nagyon boldog vagyok és bízom abban, hogy Fortuna továbbra is kegyes lesz hozzám.


Pretty mature woman sleeping with eyes closed in the bed, Image: 184541582, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Wavebreak

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.