2020. augusztus 12., szerda
Klára

Extra

Meghalt Tom Jones felesége

Meghalt Sir Tom Jones felesége, Lady Melinda Rose Woodward, aki 59 éven át volt társa a világhírű walesi popénekesnek.

A 75 éves előadó honlapján olvasható közlemény szerint Woodward, akit a közönség leginkább Lindaként ismerhetett, vasárnap reggel halt meg egy Los Angeles-i kórházban a “rákkal folytatott rövid, de ádáz küzdelem után”. Felesége állapota miatt a zenész több koncertjét is lemondta a közelmúltban.


Jones és gyermekkori szerelme 12 éves korukban találkoztak és együtt nőttek fel a walesi Pontypriddben. Az akkoriban még a Melinda Trenchard nevet viselő lány egy mozitulajdonos család sarja volt – írta a BBC News.

A fiatalok 15 éves korukban kezdtek randevúzni és 1957-ben, 16 évesen fogadtak örök hűséget egymásnak. Egyetlen gyermekük, a most 59 éves Mark, apja menedzsereként dolgozik.

A tavaly megjelent Over The Top And Back című önéletrajzi írásában Tom Jones elárulta, hogy szerettek volna még gyereket, de egy vetélés miatt Linda terméketlenné vált.

A könyv megjelenése előtt a The Sunday Times Magazine-nak nyilatkozva az énekes elmondta, hogy míg ő szeret a rivaldafényben sütkérezni, addig a felesége jobban szeret otthon lenni Beverley Hills-i otthonukban és az utóbbi években egyre visszavonultabban élt.

“Ő egy hihetetlen nő. Ő a legfontosabb dolog az életemben. Minden más csupán szórakozás és játék” – mondta feleségéről a sztár.

Kapcsolódó Cikkek