EUR: 345,99 Ft
CHF: 320,90 Ft
2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Belföld

Mégis súlyos beteg Simicska Lajos?

Szombaton érkezett a hír, hogy Simicska Lajost sú­lyos tü­dő­vér­zés­sel szál­lí­tot­ták a Ko­rá­nyi Kli­ni­kára. A vállalkozó állapotának súlyosságát Nyerges Zsolt üzletember a cikk megjelenése után cáfolta, azonban a Ri­post in­for­má­ciói sze­rint mégis nagy a baj, akár életmentő műtétre is sor kerülhet.

Ahogy arról szombaton a Lokál is beszámolt, Simicska Lajost súlyos tüdővérzéssel vitték kórházba. Cikkünk megjelenése után Nyerges Zsolt üzletember azt közölte az MTI-vel, hogy valóban kórházba került “a barátom”, de szó sincs arról, hogy súlyos állapotban lenne. Pénteken vitték kórházba egy egyszerű vírusfertőzés szövődménye miatt. Közlése szerint délelőtt meglátogatta, egy órát beszéltek, már jobban érzi magát Simicska Lajos, és – mint Nyerges Zsolt fogalmazott – nincs komoly baj, de az orvosok szerint pár napot még feküdnie kell, így a kórházban marad.


A Ripost szerint azonban a nagy­vál­lal­kozó szűk kö­re­i­ből szár­mazó, meg­bíz­ható in­for­má­ciók azt állítják, külön or­vos­csa­pat ke­resi mi lehet a sú­lyos ag­go­da­lomra okot adó vér­zés mö­gött. Névtelenséget kérő, a vállalkozóhoz közel álló források a portálnak elmondták, hogy  Simicska vezérkarában a tegnap végrehajtott tüdőtükrözés  eredményére várnak, hogy kiderüljön, konkrétan melyik tüdőlebeny vérzése okozza az életveszélyt. A vállalkozó  közeli barátai azt tartják leginkább aggasztónak, hogy egy esetleg szükségessé váló súlyos műtét hosszú időre lehetetlenné tenné Simicska Lajos közvetlen részvételét birodalma irányításában, egy nagyon kritikus időszakban. A portál információ szerint vészforgatókönyvek is készültek villámgyorsan az esetleges helyettesítés, pótlás kérdéseiről.

További részletek a Ripost oldalán olvashatóak!


Mi az a tüdővérzés, mi okozhatja?

A tüdővérzés a tüdő erős bevérzése, többféle kiváltó oka lehet az orvosok szerint, azonban a jelek legtöbbször súlyos betegségre utalnak.

Kapcsolódó Cikkek