EUR: 346,40 Ft
CHF: 321,84 Ft
2020. augusztus 15., szombat
Mária

Egyéb

Négyes találatának köszönheti, hogy nem ment tönkre

Sándor 960 ezer forintot nyert az Ötöslottón négyes találatával, ami nem is jöhetett volna jobbkor, hisz a szívműtétje miatt hónapokra kiesett a munkából.

– Már több mint 20 éve lottózom – kezdte Sándor. – Mindig hittem benne, hogy egyszer nyerni fogok. A gyerekeim születésnapjait ikszeltem be a nyertes szelvényen. Nagyon örültem a nyereménynek, de az egy kicsit bosszantott, hogy a következő héten már 2 millió forintot fizetett a négyes. Ettől függetlenül az embernek arra kell gondolnia, hogy mit nyert és nem arra, hogy mit veszített – magyarázta a nyertes férfi, aki a kedvenc zuglói lottózójába ment, miután meglátta, mekkora szerencse érte.


– Ott a terminál azonnal kiírta, hogy „nagy nyeremény”. Vér tódult az arcomba és végre elhittem, hogy tényleg nyertem és a szelvénnyel sincs semmi gond. Kaptam egy papírt a nyereményről és két hét múlva már nálam is volt a pénz. Mindig is vágytam egy szuper tévére és most végre meg tudtam venni. Adtam a pénzből a gyerekeimnek is, de a nagy részét félretettem rosszabb napokra. És milyen jól tettem! Pár hónappal később ugyanis kiderült, hogy komoly szívbetegségem van és minél hamarabb műteni kell. Szerencsére minden rendben ment, de hónapokra kiestem a munkából. Nem tudom mi lett volna, ha nincs ez a kis „aranytartalékom”. És hogy mit tanácsolnék más nyertesnek? Azt, hogy költsék arra a pénzüket, amire szeretnék, mert nem lehet tudni, mit hoz a holnap. Én továbbra is játszom és várom a telitalálatot!

Nyertem!


Óriási szerencse érte? Milliókat nyert? Vagy csak pár ezer forintot, de úgy érezte, hogy Fortuna a kegyeibe fogadta? Írja meg nekünk nyertes sztoriját – akár név nélkül – hogy mások is örülhessenek Önnel! [email protected]

lottó

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.